Siirry suoraan sisältöön
Herokuva_kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen

Jyväskylän elinkeinopalvelut auttaa yritystäsi kansainvälisen liiketoiminnan aloituksen eri vaiheissa. Autamme tunnistamaan yrityksesi kansainvälistymispolkua ja sen edellytyksiä ja vaatimuksia. Kansainvälisen liiketoiminnan aloitus vaatii yritykseltä taloudellisia panostuksia, resursseja, osaamista ja intoa, ja me voimme auttaa näiden osa-alueiden hahmottamisessa ja lisäämisessä.

Oikeanlaiset verkostot ja yhteistyökumppanit auttavat markkinoille pääsyssä ja kansainvälisessä kaupassa. Meidän kauttamme saat yhteydet toimiviin verkostoihin ja löydät luotettavia yhteistyökumppaneita. Me tunnemme alueelliset ja valtakunnalliset verkostot, joiden tuella pääset luotsaamaan yritystäsi kansainvälisille markkinoille. Palvelumme auttaa tehostamaan kansainvälisille markkinoille tähtääviä toimia ja löytämään yrityksellesi soveltuvan kansainvälistymispolun.

Muita palveluita kansainvälistymiseen

Business Finland tarjoaa palveluita kansainvälistymisen eri vaiheisiin.

Oma YritysSuomi-palvelussa voit tehdä yrityksesi kehittämiskartoituksen tai kansainvälistymistestin.

Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto, joka pyrkii tarjoamaan yrityksille sujuvan palveluketjun neuvonnasta rahoitukseen. 

Keski-Suomen Kauppakamarin kansainvälistymispalvelut sisältävät ulkomaankaupan asiakirjojen myöntämisen ja vahvistamisen sekä Kauppakamarin Lounge-palvelut ja sen puitteissa järjestettävät kansainvälistymiskoulutukset, tilaisuudet, neuvonnan ja tietopalvelut. 

Enterprise Europe Network on Euroopan komission vuonna 2008 käynnistämä asiantuntemusta ja kansainvälistymispalveluita pk-yrityksille tarjoava verkosto. Verkoston palvelutarjooma on laaja ulottuen EU-asioihin liittyvästä neuvonnasta kansainvälisessä teknologiansiirrossa tukemiseen.

Kauppayhdistykset edistävät käytännönläheisesti suomalaisten yritysten vientiponnisteluja.

Oletko kiinnostunut palkkaamaan kansainvälisen osaajan yritykseesi?

Ulkomaalaisen työntekijän palkkaaminen tuo mukanaan tutkitusti monenlaisia hyötyjä. Kansainvälinen osaaja voi vahvistaa yrityksen kansainvälistä kaupankäyntiä ja monipuolisia asiakassuhteita tai auttaa yritystä ottamaan sen ensiaskeleen kohti kansainvälistymistä.

Ajankohtaista

Ota meihin yhteyttä!

Yritysneuvonnan palvelunumero 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Tai jätä yhteystietosi vieressä olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Tiina Järvelin

Tiina Järvelin

Yritysneuvoja, työnantaja- ja kansainvälistymispalvelut
+358 50 308 2800
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi