Siirry suoraan sisältöön
Herokuva-kumppaniverkostot

Löydä tekemisen yhteisö

Hyvä bisnesverkosto vauhdittaa yrityksen kasvua ja kehitystä ja tuo uusia asiakkaita. Ainutlaatuisen yritysilmapiirin lisäksi Jyväskylän seudulla on tarjolla perinteistä vaikuttajaverkostoitumista, korkeatasoista oppilaitosyhteistyötä ja uudenlaista, arvopohjaista yhteisöllisyyttä.

Jyväskylän seudulla on vahva, monipuolinen ja kansainvälinen tutkimus- ja koulutusverkosto. Yliopisto ja ammattikorkeakoulu tukevat tutkimustoimintansa kautta alueen kasvuhakuisten yritysten kehitystä. Oppilaitoksista valmistuville asiantuntijoille työpaikka Jyväskylän seudulla olisi mieleinen ratkaisu.

Alueemme liiketoimintaekosysteemi kehittyy jatkuvasti, ja toimintaympäristöjä kehitetään tiiviissä yhteistyössä yritysten ja kumppaniverkoston kanssa. Yhteistyötä tehdään paikallisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Jyväskylässä toimii monia eri verkostoja ja yhteisöjä, joihin pääset tutustumaan alla olevasta listasta.

Vinkkaa meille yhteisö

Uusia liiketoimintaverkostoja ja yhteisöjä syntyy jatkuvasti. Kerro meille, jos listaltamme puuttuu joku paikallinen yritysverkosto tai yrityksille suunnattu yhteisö, johon saa liittyä mukaan.

Vinkkaa verkosto

Löydä kumppani

Jos kaipaat itsellesi yrityskumppania, voit aloittaa etsimisen asiantuntijapalveluja tarjoavien jyväskyläläisten yritysten yrityspalveluhakemistosta.

Hae asiantuntijaa

Alueelliset verkostot

Kansalliset verkostot

Kansainväliset verkostot

Tutkimus- ja koulutusverkostot

Teemavetoiset verkostot

Yhä useampi yritys kasvattaa osaamistaan ja liiketoimintaansa eri teemojen ympärille rakentuvien verkostojen kautta. Nämä verkostot eroavat vaikuttajaverkostoista siinä, että niillä on yhteinen jaettu missio tai arvopohja, jonka eteen verkostossa toimivat yritykset työskentelevät. Hyviä esimerkkejä tämäntyyppisistä verkostoista ovat Business Jyväskylän liiketoimintaekosysteemit ja arvoverkostot. 

Alueen teemakeskeisiä verkostoja ovat esimerkiksi:

Ajankohtaista

Liity postituslistalle!

Saat tuoreimmat uutiset, tapahtumat ja yritystarinat suoraan sähköpostiisi.