Siirry suoraan sisältöön
herokuva-verkostot

Verkostoituminen Jyväskylässä

Jyväskylä on eloisa ja välitön, juuri sopivan kokoinen kaupunki yritystoiminnan ja verkostoitumisen näkökulmasta. Kasvun ja kehityksen lisäksi meillä korostuu usko ihmisten väliseen yhteistyöhön ja inhimilliseen tekemiseen. Jyväskylässä on yritysten välillä poikkeuksellisen avoin, toisia kannustava yhteistyön kulttuuri ja luottamuksen ilmapiiri.

Vetovoimaisessa ja nuorekkaassa, ihmisen kokoisessa kaupungissamme toimii yli 9000 yritystä ja asuu reilu 146 000 asukasta, joista joka kolmas on opiskelija. Jyväskylän yliopisto, ammattikorkeakoulut ja koulutuskuntayhtymän ylläpitämät oppilaitokset tuottavat alueelle jatkuvasti osaavaa, uutta työvoimaa sekä kansainvälisesti korkeatasoista innovaatio- ja tutkimustoimintaa liiketoiminnan tueksi.

Opastamme verkostojen äärelle

Tunnemme kaupungin liike-elämän kehittämisverkostot, yritykset ja osaajat, ja opastamme tarvittaessa niiden äärelle. Toimimme eri verkostoissa joko olemalla itse osa verkostoa, omistamalla ja rahoittamalla verkoston toimintaa tai tiiviissä yhteistyössä verkostojen kanssa. Esimerkiksi yrityspalveluja toteutamme oman palvelutarjonnan lisäksi muiden yrityspalveluverkostossamme toimivien organisaatioiden kanssa.

Kumppaniverkostoihimme kuuluvat esimerkiksi yrittäjäjärjestöt, rahoittajaorganisaatiot, oppilaitokset, yrityshautomot ja muut yrityspalvelutahot sekä toimitilojen rakentajat, vuokraajat ja tonttien omistajat. Kumppaniverkostoihimme kuuluu myös kansainvälisiä toimijoita.

Havainnollistava kuva Jyväskylän yrityspalveluverkostosta

Verkostoidu tapahtumissa

Jyväskylässä järjestetään lukuisia yritys- ja verkostoitumistapahtumia, joista löytyy tietoa muun muassa elinkeinopalveluiden tapahtumakalenterista ja sosiaalisen median kanavista. 

Löydä verkostosi Jyväskylästä

Hyvä bisnesverkosto vauhdittaa yrityksen kasvua. Ainutlaatuisen yritysilmapiirin lisäksi Jyväskylän seudulla on tarjolla perinteistä vaikuttajaverkostoitumista, korkeatasoista oppilaitosyhteistyötä ja uudenlaista, arvopohjaista yhteisöllisyyttä. Listasimme Jyväskylän kumppaniverkostot ja yritysyhteisöt. 

Ajankohtaista

Liity postituslistalle!

Saat tuoreimmat alueen uutiset, tapahtumat ja yritystarinat suoraan sähköpostiisi.