Siirry suoraan sisältöön

Sijoittuminen

Sijoittumispalvelut-ihmiset-toimistossa
Oletko pohtinut liiketoimintasi laajentamista Jyväskylään? Jyväskylän kaupungin sijoittumispalvelut auttaa sinua onnistuneeseen liiketoiminnan käynnistämiseen kaupungissa.

Sijoitu Jyväskylään

Oletko pohtinut liiketoimintasi laajentamista Jyväskylään? Jyväskylän kaupungin sijoittumispalvelut auttaa sinua onnistuneeseen liiketoiminnan käynnistämiseen.

Meille on tärkeää tarjota sijoittuville yrityksille parasta mahdollista palvelua, koska tiedämme, että alueella voi menestyä uusilla innovatiivisilla liiketoimintakonsepteilla. 

Keskusta Harjulta web-1

Tontit ja toimitilat

Jyväskylässä on runsaasti tarjolla teollisuus- ja yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrella. Jyväskylän sijainti keskellä Suomea takaa hyvät yhteydet ympäri maata, sillä kaikki suurimmat kaupungit saavutetaan Jyväskylästä 3 – 4 tunnissa. Jyväskylän kaupungin teollisuus- ja yritystontit on mahdollista ostaa tai vuokrata. 

Toimitila Kangas WSP

Yritystontit

Tule mukaan osaksi voimakkaasti kasvavaa ja kehittyvää Jyväskylän seutua! Jyväskylässä on vahva auttamisen kulttuuri ja ainutlaatuinen yhteistyöhenki yritysten kesken. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yrityksellenne paras paikka rakentaa tulevaisuuden liiketoimintaa!

Keskusta Harjulta web-1

Ajankohtaista

Ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.