Siirry suoraan sisältöön
Toimitila Kangas WSP-1

Tontit ja toimitilat

Jyväskylässä on runsaasti tarjolla teollisuus- ja yritystontteja parhaiden liikenneyhteyksien varrella. Jyväskylän sijainti keskellä Suomea takaa hyvät yhteydet ympäri maata, sillä kaikki suurimmat kaupungit saavutetaan Jyväskylästä 3 – 4 tunnissa. Jyväskylän kaupungin teollisuus- ja yritystontit on mahdollista ostaa tai vuokrata. 

Jyväskylän elinkeinopalvelut tarjoavat apua soveltuvan yritystontin löytämisessä. Elinkeinopalveluilla on hyvät yhteydet Jyväskylän kaupungin tontti- ja maankäyttöosastolle, joten voimme yhteistyössä kartoittaa parhaat vaihtoehdot liiketoiminnan käynnistämiseen ja kasvattamiseen Jyväskylässä. Tuomme liiketoimintaosaamisen, alueen tuntemuksen ja tonttivaihtoehdot yhteen, jolloin voimme yhdessä löytää parhaat vaihtoehdot yrityksellesi.

Jyväskylä tarjoaa myös perheelle erinomaiset elämisen puitteet. Harrastusmahdollisuudet ovat laajat ja kaupungissa on korkeatasoisia kouluja ja opiskelupaikkoja. Lukuisat tapahtumat värittävät kaupunkia ja viihtyisiä asuinalueita kehystää puhdas Järvi-Suomen luonto.

Etsi vapaita toimitiloja

Jyväskylässä on vapaana hyviä toimitilavaihtoehtoja niin kaupunkikeskustassa kuin lähialueilla. Tarjolla on laajasti erilaisia toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja erilaisiin tarpeisiin.

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalveluiden sijoittumispalvelut tarjoaa Jyväskylään sijoittumista harkitseville yrityksille reaaliaikaisen tiedon tarjolla olevista toimitiloista ja tonteista. Teemme sinulle maksuttoman toimitilakartoituksen.

Lue lisää elinkeinopalveluiden sijoittumispalveluista.

Kartoitamme Sinulle vaatimustesi mukaiset toimitilat Jyväskylän alueelta kattavan yhteistyökumppaniverkostomme avulla. Jyväskylässä on tarjolla kattavasti toimitiloja yritysten erilaisiin tarpeisiin. 

Tututstu toimitilatarjontaan:

Jyväskylän alueen Business Parkit:

Jykia Oy kehittää, omistaa, vuokraa ja rakennuttaa toimisto-, tuotanto- ja varastotiloja Jyväskylän alueella.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää sijoittumispalveluistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Harri Heinänen

Harri Heinänen
sijoittumispalveluiden johtaja
+358 400 643 298
harri.heinanen@jyvaskyla.fi

Tanja_rönn

Tanja Rönn
projektipäällikkö, Lintukangas ja muut yritysalueet
+358 40 481 8920
tanja.ronn@jyvaskyla.fi