Siirry suoraan sisältöön
Hero-sijoitu jyväskylään

Sijoitu Jyväskylään

Oletko pohtinut liiketoimintasi laajentamista Jyväskylään? Jyväskylän kaupungin sijoittumispalvelut auttaa sinua onnistuneeseen liiketoiminnan käynnistämiseen.Suomen kartta, jossa Jyväskylä, Helsinki, Lahti, Kuopio, Vaasa, Oulu, Rovaniemi ja Utsjoki merkittynä. Kartassa havainnollistettu myös VT-4

Logistinen paalupaikka keskellä Suomea loistavien kulkuyhteyksien varrella

Jyväskylästä on helppo operoida eri puolille Suomea ja alue on helposti saavutettavissa. Uudet nopeammat liikenneyhteydet mahdollistavat uusia entistä parempia toimintamalleja yrityksille.

Tarjoamme sijoittuville yrityksille Suomen parasta asiakaspalvelua

Meille on tärkeää tarjota sijoittuville yrityksille parasta mahdollista palvelua, koska tiedämme, että alueella voi menestyä uusilla innovatiivisilla liiketoimintakonsepteilla. Rakennetaan yhdessä menestystarina hyvällä yhteistyöllä.

Mitä sijoittumispalvelut tarjoaa?

Sijoittumispalvelut tarjoaa liiketoiminnan kasvua hakeville yrityksille apua käytännön operatiiviseen starttiin ja toimipaikan perustamiseen alueelle. Olemme aktiivisesti tukena ja apuna seuraavissa asioissa:
  • sijoittumisen ideointi ja suunnittelu, alueen mahdollisuudet ja verkostot
  • toimitilat ja yritystontit
  • henkilöstön rekrytoinnin tuki
  • yrityskaupan kontaktit
  • aluetuntemus sijoittumisen tukena
Juvenes_Päivi_Linden_Kankaan_Arkki sijoitu-712x496px

“Kun ajattelee kuinka moneen kaupunkiin ollaan ländätty viime vuosina, niin eipä ole kyllä kertaakaan ollut niin aktiivista ja lämminhenkistä vastaanottoa. Jyväskylän on mahtavasti ottanut uuden yrityksen vastaan, olemme olleet valtavan otettuja tästä.”

Toimitusjohtaja Päivi Linden, Juvenes Oy

ecraft_image-184-712x475px

“Business Jyväskylä ja erityisesti Harri Heinänen oli meille isona apuna, että löydettiin sopivat tilat ja saatiin kaikki loksahtamaan niin nopeasti kohdilleen.”

Advisor Niko Tuominen, eCraft Oy

Komppi_Jyväskylässä-712x474px

“Emme edes etukäteen tienneet, että tällaista palvelua yrittäjille on saatavilla. Harri (Heinänen) sai meidät tuntemaan itsemme todella tervetulleiksi! Hän piti aktiivisesti yhteyttä ja auttoi sijoittumisprosessissa.”

Toimitusjohtaja Sari Myllys, Komppi Oy

Vinkkejä sujuvaan toimipisteen avaamiseen

Ole näkyvä ja aktiivinen – vahva työnantajakuva auttaa rekrytoinnissa

Jyväskylässä on noin 40 000 opiskelijaa- tulevaisuuden osaajaa, joista moni jää paikkakunnalle, sopivan hyvän työpaikan löydyttyä. Hyvistä osaajista on kova kilpailu ja yritysten on hyvä panostaa näkyvyyteen, työnantajamielikuvaan ja aktiiviseen oppilaitosyhteistyöhön.

Tee rohkeasti yhteistyötä ja verkostoidu

Me puhumme Jyväskylä-hengestä. Uudet yritykset toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi ja asioita käsitellään optimistisesti tulevaisuuden liiketoiminnan kasvun näkökulmasta. Meillä on tilaa suunnitelmillesi ja uutta energiaa verkostoistamme. Tule rohkeasti mukaan verkostoihimme, voit löytää parhaimmillaan uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Ota meihin yhteyttä

Voit jättää yhteydenottopyynnön tästä, niin kerromme mielellämme lisää sijoittumispalveluista ja alueen mahdollisuuksista. 

Katso video Goforen sijoittumisesta Jyväskylään

Ota meihin yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää sijoittumispalveluistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.

Harri Heinänen

Harri Heinänen
sijoittumispalveluiden johtaja
+358 40 064 3298
harri.heinanen@jyvaskyla.fi

Tanja_rönn

Tanja Rönn
projektipäällikkö, Lintukangas ja muut yritysalueet
+358 40 481 8920
tanja.ronn@jyvaskyla.fi