Siirry suoraan sisältöön
Hero-Kaupunkikehitysalustat-Kangas

Kasvun paikka keskellä kaupunkia

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin, entisen paperitehtaan alueelle sijoittuva kaupunkikehityshanke. Kankaalla toteutuvat kaupunkisuunnittelun tuoreimmat oivallukset sekä tulevaisuuden älykäs ja kestävä rakentaminen. Uuden asuin- ja yritysalueen koko on yli 30 hehtaaria ja sen on tarkoitus valmistua vuoteen 2040 mennessä. Tuolloin Kankaalla kaavaillaan asuvan yli 5000 ja työskentelevän noin 2100 ihmistä.

Kangas on erinomainen paikka tulevaisuutta luoville ja innovatiivisille yrityksille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä uudenlaista yrityskeskittymää ja ekologista kaupunginosaa Jyväskylään. Kangas yhdistää kestävän kaupunkirakentamisen asumisen uusimpiin teknologioihin ja digitaalisiin palveluihin. Sosiaalinen hyvinvointi ja yhteisöllisyys ovat kantavia arvoja. 

Tällä hetkellä Kankaalla toimii jo yli 30 yritystä ja työskentelee yli tuhat työntekijää. Kankaasta on kasvamassa eheyttävä työntekemisen ympäristö, jossa keskeistä laadukkaiden toimitilojen ja yhteisten toimintamahdollisuuksien lisäksi ovat sekä rakennetut että luonnonvaraiset lähiviheralueet.

Kankaan sijainti on yritysten kannalta erinomainen Jyväskylän keskustan, Seppälän monipuolisen kauppa- ja palvelukeskittymän sekä vehreän Tourujoen välissä sekä hyvien kevyenliikenteen yhteyksien varrella. Yli 30 hehtaarin alue tarjoaa yrityksille kaiken tarvittavan aina toimitiloista yrityspalveluihin ja tietenkin asiakkaisiin.

Kolmasosa jyväskyläläisistä yrityksistä on Kankaalta kävelymatkan päässä!

Ajankohtaista

Kiinnostuitko Kankaasta?

Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kaisa Hirvaskoski-Leinonen

Kaisa Hirvaskoski-Leinonen
projektipäällikkö, Kangas
p. 046 920 0971
kaisa.hirvaskoski-leinonen@jyvaskyla.fi

Ulla_maija

Ulla-Maija Valtonen
palvelupäällikkö, Kangas
p. 050 527 6703
ulla-maija.valtonen@jyvaskyla.fi