Siirry suoraan sisältöön
Eteläportti_2026_6k1-1

Eteläportti

Liiketoimintaa kestävän kehityksen kärkijoukoissa

Eteläporttiin on hyvää vauhtia rakentumassa (40 hehtaarin suuruinen alue) Euroopan modernein valmistavan teollisuuden palvelukeskittymä. Eteläportin visiona on olla yhteisöllisempi, digitaalisesti ketterämpi ja resurssiviisaampi kuin yksikään muu kehittämisympäristö. Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille

Eteläportti tarjoaa Inspiroivan kehittämis- ja kehittymisympäristön sekä yritysten arkea helpottavia yhteisiä järjestelmiä yrityksille ja työntekijöille. Tavoitteena on, että älykkään teknologian avulla autamme jakamaan henkilö-, kone- ja laiteresursseja kustannustehokkaasti. Eteläportti on ainutlaatuinen mahdollisuus yritysten ja tutkimuslaitosten yhteistyölle.  

Lue lisää Eteläportista

Kiinnostaako moderni valmistavan teollisuuden keskittymä? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Vastuullisen toimijan Eteläporttiin

Eteläportti on älykkään hybridialueen uusi standardi. Uusi korkean teknologian yritysalue vastaa valmistavan teollisuuden ja monipuolisten tuotanto- ja toimitilojen tarpeisiin. Parhaillaan rakentuva asuinalue, suunnittelussa olevat vähittäis- ja erikoiskaupan sekä lähiliikuntapaikan hankkeet toteutuessaan muodostavat Eteläportista yhtenäisen kilpailukykyisen uuden ajan kehittämisympäristön. 

Vielä ehdit mukaan Eteläportin kasvuun. Tonttien hinta on alkaen 13€/m2. Myös tontin vuokraaminen on mahdollista. Lisätietoa tonteista saat Karttapalvelusta. Tonttia voi hakea sähköpostitse vapaamuotoisella hakemuksella.  Autamme mielellämme tontin valinnassa.

 

Ajankohtaista

Kiiinnostuitko Eteläportista? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Heikki Kinnunen

Heikki Kinnunen
Kehittämisasiantuntija ja projektipäällikkö, Eteläportti
+358 50 434 2450
heikki.kinnunen@jyvaskyla.fi