Siirry suoraan sisältöön
Hero-Verkostot-Kaupunkikehitysalustat

Kaupunkikehitysalustat

Jyväskylän kaupunki satsaa voimakkaasti kansainvälisen tason yritys- ja työpaikkakeskittymien rakentamiseen, joiden ytimessä ovat yritys- ja tutkimustoiminnan yhdistäminen ja erilaisten pilotointimahdollisuuksien luominen sekä kansainvälinen liiketoiminta. Erinomainen toimitilatarjonta ja asumisen uudet ratkaisut sisältyvät jokaiseen kehittämishankkeeseen.

Kaupunkikehitysalustoja on kolme: Hippos, Kangas ja Ydinkeskusta. Lisäksi Eteläportin kehittämishankkeessa rakennetaan modernia valmistavan teollisuuden digitaalista palvelukeskittymää. Kaikissa hankkeissa on mukana yksityisiä yrityksiä, oppilaitoksia ja tutkimusorganisaatioita operaattoreina ja investoreina.

Hippos_back view_pienennetty

Hippos

Hippos on uuden vuosikymmenen liikunta- ja hyvinvointikeskus, joka rakennetaan kaupunkiympäristöön Jyväskylään keskelle Suomea.

DJI_0334

Kangas

Jyväskylän Kangas on kaupungin keskustan välittömään läheisyyteen kehittyvä uusi, älykäs ja vihreä hybridikaupunginosa. Kankaan vanhan paperitehdasalueen kehittäminen on Jyväskylän merkittävin kaupunkikehityshanke.

jyvaskylan_keskusta_2019

Ydinkeskusta

Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Havainnekuva_WSP_ilmakuva_Teemu Jama_saa käyttää_highres

Eteläportti

Eteläporttiin, Jyväskylän kainaloon, rakentuu Euroopan modernein valmistavan teollisuuden digitaalinen palvelukeskittymä. Eteläportti on inspiroiva kehittämis- ja kehittymisympäristö yrityksille ja osaaville työntekijöille.

Ajankohtaista

Kiinnostuitko kaupunkikehitysalustoista?

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Anne Sandelin

Anne Sandelin
elinkeinojohtaja 
+358 40 581 9958
anne.sandelin@jyvaskyla.fi