Oikeat ihmiset hakusessa?

Kysely yrityksenne lähikuukausien rekrytointitarpeista ja kiinnostuksesta yhteiskampanjaan

Business Jyväskylä suunnittelee yhteistyössä Keski-Suomen Kauppakamarin ja yritysten kanssa valtakunnallista kampanjaa jyväskyläläisten asiantuntijayritysten rekrytoinnin tukemiseksi ja uusien osaajien tavoittamiseksi.

Vastaamalla nopeaan kyselyymme autat meitä luomaan kokonaiskuvan yritysten lähiajan rekrytointitarpeista ja kiinnostuksesta yhteiskampanjaan. Kampanjaan osallistuminen on maksutonta, koska kulut kustannetaan Business Jyväskylän toimesta. Tämän vuoksi mahdollinen kampanja on kohdennettu organisaatioille, joiden kotipaikka tai kiinteä toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

Kysely on alustava kartoitus, joka ei tässä vaiheessa vielä sido yritystänne mitenkään.

Kyselyyn voi vastata 7.5.2021 asti.

Katso aikaisempi yhteiskampanja: Suomen kuivin rekry

Form background

Suvi Vuojolainen, markkinointipäällikkö

3arrows-big

Kaupunkikehitysalustat

Hippos sisäänkäynti havainnekuva

Hippos

Hippoksesta rakennetaan Suomen suurin liikunnan, urheilun ja ammattilaisurheilun keskittymä.

Lue lisää Hippoksesta »
Jyväskylä Kanga, Perhe

Kangas

Kangas on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke, jossa kunnianhimoinen suunnittelu, älykäs kaupunkirakenne ja uusin yhdyskuntatekniikka luovat ainutlaatuista ja laadukasta ympäristöä asukkaille ja yrityksille. Tulevaisuudessa Kangas on 2 101 työpaikan ja 6 000 asukkaan koti.

Lue lisää Kankaasta »
Jyväskylän kävelykatu, äiti ja lapsi

Kaupunkikeskustan kehittäminen 3.0

Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämisen kolmas aalto on käynnistynyt Jyväskylän keskusta 3.0 –hankkeena. Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Lue lisää Kaupunkikeskustasta »
Sairaala Nova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Jyväskylän uusi sairaala on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Sairaalasta »