KasvuOpen_kadet ylos

Kasvu Open

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. 

Sparrausten idea on yrityksen liiketoiminnan kehittäminen. Teemoja ovat esimerkiksi: yrityksen markkinointi, rahoitus, kansainvälistyminen ja ulkomaankauppa. Sparraajina toimivat vapaaehtoiset kasvun asiantuntijat.

Sparraus tapahtuu Kasvu Open Kasvupoluilla®, jotka toteutetaan yli 200 alueellisen ja toimialakohtaisen yhteistyökumppanin kanssa. Sparraus on yrityksille aina maksutonta. Yrityksiä sparraavat vapaaehtoiset tekevät talkootyötä pro bono-hengessä.

Business Jyväskylä on yksi Kasvu Openin valtakunnallisista yhteistyökumppaneista, jotka mahdollistavat kaikille yrityksille avoimen ja maksuttoman sparrauksen. Valtakunnallisena yhteistyökumppanina olemme mukana kaikessa Kasvu Openin toiminnassa.

Lisäksi olemme mahdollistamassa Future health and wellbeing ja Smart industry Kasvupolkuja.

Lue lisää Kasvu Openista

Miksi mukaan Kasvu Openiin? Katso videolta, miksi unelmointi kannattaa.

 

Sparraus_4

 

Future health and wellbeing Kasvupolku

Future health and wellbeing Kasvupolulle haetaan mukaan rohkeita ja innovatiivisia yrityksiä, joiden ytimessä ovat esimerkiksi kuluttajaterveys- ja hyvinvointi, terveysteknologia ja ratkaisut eri terapian aloille.

Kasvupolulla yritys tapaa yhteensä kahdeksan sparraajaa. Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa.

– Business Jyväskylä on yksi kasvupolun kumppaneista ja toivoisimme mukaan erityisesti hyvinvoinnin, urheilutoiminnan ja terveyden edistämisen sekä näiden digitalisoinnin hallitsevia kasvuhakuisia yrityksiä. Hippos2020 Jyväskylässä tarjoaa kasvualustan yrityksille niin tuotekehityksen, rahoituksen kuin partneriverkoston kautta. Tarjoamme yrityksille yhteyksiä eurooppalaisiin sijoittajiin ja Hippos-ekosysteemin toimijoihin sekä avaamme mahdollisuuksia maailmalle, kertoo Hippos2020 innovaatio- ja kasvuliiketoiminnasta vastaava projektipäällikkö Nina Rautiainen.

Tiedotteesta löydät lisätietoa kasvupolun ohjelmasta ja hakuaikataulusta.

Future health and wellbeing Kasvupolku

Smart industry Kasvupolku

Smart industry Kasvupolulle haetaan mukaan yrityksiä, jotka hyödyntävät tekoälyä ja dataa, tuottavat palveluita ja ratkaisuja rakentamisen sekä tehdasympäristöjen kehittämiseen.

- Uudistuvassa teollisuudessa tarvitaan yrityksiä, jotka ovat valmiita hyödyntämään liiketoiminnassaan uusinta tutkimusta ja teknologioita toiminnassaan. Teollisuuden innovaatio- ja liiketoimintaekosysteemin rakentumiseen tarvitaan mukaan viimeisin äly ja yrityksiä, jotka tuottavat ratkaisuja kansainvälisille toimijoille, kommentoi Business Jyväskylän kehittämisasiantuntija Heikki Kinnunen ja kannustaa yrityksiä hakemaan kasvupolulle avoimin mielin.

Yritykset voivat olla kansainvälisille vesille tähtääviä, ekosysteemin ja verkoston rakentajia, alansa pioneerejä, start-up -yrityksiä tai vakiintuneita yrityksiä. 

Tiedotteesta löydät lisätietoa kasvupolun sisällöstä.



Smart industry Kasvupolku

kasvu-open-2019-sparraus_pieni

 

3arrows-big
3arrows-big

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background