Sairaalanova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Ennaltaehkäiseviä ratkaisuja terveydenhuoltoon digitaalisuutta unohtamatta

Jyväskylän uusi sairaala, Keski-Suomen Sairaala Nova, on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa. Uuden sairaalan rakentaminen on parhaillaan käynnissä, ja se valmistuu vuonna 2020.

Sairaalan rinnalle rakennetaan liike-, tutkimus- ja tuotantotilaa, mikä tuo uusia mahdollisuuksia terveys- ja hoiva-alojen sekä vanhusasumisen liiketoimintojen kehittämiseen. Alueelle rakentuu uusi, innovatiivinen ja kyberturvallinen ympäristö terveyden, hyvinvoinnin ja terveysteknologia-alan yrityksille.

Lue lisää Keski-Suomen keskussairaalan uudesta Sairaala Novasta »

Kiinnostaako tulevaisuuden Sairaala Nova ja Kukkulan alue? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä yhteydenottopyyntö

Selaa Kukkulan myyntiesitettä »

Sairaala Nova ulkoperspektiivi, JKMM Arkkitehdit Oy

Kukkula yhdistää terveydenhuollon ammattilaiset, tutkijat ja yritykset ja työllistää alueen valmistuessa noin 5000 henkeä

Alueelle muodostetaan vuosien 2020-2030 aikana yritysten, oppilaitosten, asiakkaiden ja terveydenhuollonhenkilöstön verkosto, jossa voidaan luoda ja pilotoida täysin uudenlaisia ratkaisuja. Kokonaishankkeesta käytetään nimeä ”Kukkula”. Kukkulan alue rakentuu Jyväskylän keskustan ja yliopiston läheisyyteen vuonna 2020 valmistuvan Keski-Suomen Sairaala Novan ympärille. 

Kukkula tarjoaa sijoittajille mahdollisuuden osallistua modernin osaamiskeskuksen kehittämiseen. Alue kokoaa yhteen ennaltaehkäisevät terveydenhuollon palvelut ja huippuosaajat, kansainvälisen yritys- ja tutkimusyhteisön sekä uusimmat digitaaliset ratkaisut.

Lisäksi Kukkula on innostava työympäristö, jossa edistetään terveyttä paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Kukkulan alueen vieressä sijaitsee myös Pohjoismaiden monipuolisin liikunnan ja hyvinvoinnin keskus Hippos.

Selaa Kukkulan myyntiesitettä »

nainen ja sauvat_iso_kaikki käyttöoik

Kaupunkikehitysalustat

Hippos sisäänkäynti havainnekuva

Hippos

Hippoksesta rakennetaan Suomen suurin liikunnan, urheilun ja ammattilaisurheilun keskittymä.

Lue lisää Hippoksesta »
Jyväskylä Kanga, Perhe

Kangas

Kangas on Jyväskylän merkittävin aluekehityshanke, jossa kunnianhimoinen suunnittelu, älykäs kaupunkirakenne ja uusin yhdyskuntatekniikka luovat ainutlaatuista ja laadukasta ympäristöä asukkaille ja yrityksille. Tulevaisuudessa Kangas on 2 101 työpaikan ja 6 000 asukkaan koti.

Lue lisää Kankaasta »
Jyväskylän kävelykatu, äiti ja lapsi

Kaupunkikeskustan kehittäminen 3.0

Jyväskylän kaupunkikeskustan kehittämisen kolmas aalto on käynnistynyt Jyväskylän keskusta 3.0 –hankkeena. Jyväskylässä on vilkas ja kompakti ydinkeskusta. Sen vetovoiman kasvattaminen erikoiskaupan, tapahtumien ja asumisen ykköspaikkana on osa kaupungin kehittämisstrategiaa.

Lue lisää Kaupunkikeskustasta »
Sairaala Nova ja Kukkula

Sairaala Nova ja Kukkula

Jyväskylän uusi sairaala on tulevaisuuden sairaala, jossa lähtökohtana on asiakas eli potilas. Asiakkaille tarjotaan kokonaispalvelua, jossa ennaltaehkäisy ja hyvinvointi ovat merkittävässä roolissa.

Lue lisää Sairaalasta »
3arrows-big

Kiinnostuitko tulevaisuuden Sairaala Novasta ja Kukkulan alueesta? Ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Business_Jyvaskyla83Kari

Kari Halinen
projektipäällikkö, Hippos ja Kukkula
p. 050 573 7034
kari.halinen@jyvaskyla.fi

Tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Form background