Siirry suoraan sisältöön

Työnantajapalvelut

BSJKL_Savutupa_11

Tarvitsetko apua uusien työntekijöiden löytämiseen? Me autamme. Tarjoamme työnantajille maksuttomia palveluita liittyen rekrytointiin ja työllistämiseen. Meiltä saat käytännön apua rekrytointiin sekä tietoa ja opastusta erilaisten tukimuotojen hakemiseen.

Kehitämme koko ajan myös uusia työnantajayhteistyön malleja, tuoden uudenlaisia tapoja rekrytoida työntekijöitä helposti ja kannattavasti. Palvelumme kautta voidaan kanavoida myös muita julkisia yritystoiminnan kehittämiseen liittyviä palveluita.

Tutustu rekrytointipalveluihimme sekä rahalliseen tukeen, jota on mahdollista saada, kun palkkaat työttömän työnhakijan. Rekrytointiin liittyviä tapahtumia järjestetään myös – seuraa tapahtumakalenteria!

Uusi työntekijä saattaa löytyä myös työkokeilun avulla. Työkokeilu on työnantajalle ja työnhakijalle molemminpuolinen mahdollisuus tutustua ennen oppisopimuksen tai työsopimuksen solmimista. Ilmoita meille yrityksesi työkokeilupaikka ja me etsimme sopivat ehdokkaat työntekijöiksi. 

BSJKL_FirstBeat_Keskusta_2

Tutustu rekrytointipalveluihin

Uuden työntekijän palkkaaminen vaatii aina yritykseltä resursseja. Säästä aikaa ja rahaa hyödyntämällä Jyväskylän kaupungin maksuttomia rekrytointipalveluja. Rekrytointipalvelut on suunnattu erityisesti työttömän työnhakijan palkkaamiseksi. 
BSJKL_FirstBeat_Keskusta_4

Tutustu rahalliseen tukeen

Voit työnantajana saada huomattavaa rahallista tukea työttömän työnhakijan palkkaamiseen.

Tarvitsetko työntekijöitä?

Yrityskoordinaattorit esittelevät helposti ja maksuttomasti sopivia tekijöitä yritykseesi. Neuvomme myös mahdollisten palkkauksen rahallisten tukien hakemisessa.

Soita tai varaa aika tapaamiseen lomakkeella, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. 

 

Ajankohtaista