Siirry suoraan sisältöön
Hero-Yritysklinikat ja sparraamo

Yritysklinikat

Yritysklinikoissa sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoissa. Tavoitteena on auttaa alueen pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa. 

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka antaa mahdollisuuden syventyä liiketoiminnan eri kehittämismahdollisuuksiin. Yritysklinikka on tarkoitettu jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa, koska silloin noin tunnin mittaisesta sparrauksesta saa parhaiten irti.  

Yritysklinikka on osa Jyväskylän elinkeinopalveluiden kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään eri teemoilla.  Käynnistyvistä yritysklinikoista ilmoitetaan elinkeinopalveluiden tapahtumakalenterissa. Voit myös ehdottaa uutta yritysklinikkateemaa meille. 

Ehdota uutta yritysklinikkaa

Kaipaako yrityksesi sparrausta aiheeseen, josta ei ole vielä järjestetty yritysklinikkaa? Ehdota meille uutta aihetta alla olevan painikkeen kautta. 

Hae yritysklinikan asiantuntijaksi

Yritysklinikan asiantuntijalta vaaditaan osaamista yrityssparrauksesta. Jos haluat mukaan yritysklinikan asiantuntijaksi, ota yhteyttä alla olevan painikkeen kautta.

Ota meihin yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Piija Äijänen

Piija Äijänen
projektipäällikkö, yritysklinikat
+358 40 573 2066
piija.aijanen@jyvaskyla.fi