Siirry suoraan sisältöön

Yrityksille maksutonta asiantuntijasparrausta digimarkkinointiin ja rahoitukseen

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalveluiden yritysklinikoilta saat maksutonta asiantuntija-apua digimarkkinoinnin kehittämiseen tai liiketoiminnan rahoitukseen.
Jyväskylän kaupungin elinkeinopalveluiden yritysklinikoilta saat maksutonta asiantuntija-apua digimarkkinoinnin kehittämiseen tai liiketoiminnan rahoitukseen.

Tarvitseeko yrityksesi apua digimarkkinoinnin kehittämiseen tai liiketoiminnan rahoitukseen? Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelujen yritysklinikoilta saat maksutonta asiatuntija-apua. Kun toimit heti, ehdit vielä mukaan vuoden viimeisille klinikoille!

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelujen yritysklinikoille on osallistunut vuosien aikana kymmeniä Jyväskylän seudun yrityksiä. 
– Klinikat ovat matalan kynnyksen palvelua yrityksille, jotka haluavat kirkastaa omaa suuntaansa ja saada ulkopuolisen asiantuntijan tuella konkreettisia ideoita oman liiketoiminnan kehittämiseen, sanoo yritysneuvoja Piija Äijänen Jyväskylän kaupungilta.
– Palvelu on maksutonta ja suunnattu ihan kaikille Jyväskylän seudulla toimiville yrityksille, alkaen yhden hengen yrittäjistä, hän täsmentää. 

Osallistuminen tunnin mittaiselle klinikalle vaatii ajan lisäksi vain muutamaan ennakkokysymykseen vastaamista. 
– Jotta asiantuntijamme voi antaa parhaan mahdollisen avun, omien liiketoimintahaasteiden avaaminen on tärkeää, Äijänen muistuttaa. Tästä syystä erityishuomiota kiinnitetään tilanteen luottamuksellisuuteen. 
– Tapaamisista ei tehdä muistiinpanoja eikä kirjauksia, hän korostaa.

Jo tunnin aikana uusia oivalluksia

Yritysklinikat toteutetaan Teams-tapaamisina. Näin yrittäjän ei tarvitse käyttää aikaa siirtymiin, jotka saattaisivat viedä enemmän aikaa kuin itse tapaaminen.
– 50 minuutin tapaaminen on lyhyt, mutta jo yhdenkin tunnin irtiotto arkeen ja pysähtyminen oman liiketoiminnan äärelle yhdessä asiantuntijan kanssa voi synnyttää oivalluksia ja kirkastaa, mihin toimenpiteisiin kannattaa omalla kohdalla satsata, Äijänen kertoo.

Nainen keskustelee toisen naisen kanssa

 

 

 

 

Yritysneuvoja Piija Äijänen omaa laajan kokemuksen yritysklinikoista, joissa ulkopuolisen asiantuntijan avulla syntyy konkreettisia kehitysideoita oman liiketoiminnan edistämiseksi.

Suosituin klinikkateema on vuodesta toiseen myynti ja markkinointi.
– Moni yrittäjä operoi varsin pienen markkinointibudjetin varassa. Erityisesti juuri silloin on tärkeää ymmärtää, mitkä asiat ovat relevantteja markkinoinnissa uusien asiakkaiden tai lisämyynnin saamiseksi, Äijänen tähdentää. 

Sain sparrauksesta paljon! Yksinyrittäjä hyötyy kovasti siitä, mitä useamman asiantuntijan kanssa saa pohtia omia asioita ääneen.
Mari Kuusisto, Runopalvelu Ruislintu / yrittäjä

Kouluarvosana 9

Palautteet klinikalle osallistuneilta ovat olleet kannustavia – kouluarvosana on 9,04. 
– Erityisen tyytyväisiä on oltu konkreettisiin ohjeisiin ja ideoihin, Äijänen täsmentää.

Hän korostaa, että klinikalla ratkotaan ihan tavallisia, hyvinkin käytännöllisiä kysymyksiä. 
– Mikään asia tai kysymys ei ole niin pieni, etteikö sen kanssa kannattaisi tulla käymään. 

Sain paljon apua ja vinkkejä mistä lähteä kysymään lisää investointituki- ja rahoitusmalleista. Rento ja asiantunteva klinikka. Kannustan mukaan muutkin yrittäjät!
Solja Lehtimäki, Teräsmyynti Suomi Oy / varatoimitusjohtaja

Osallistu vuoden viimeisille klinikoille!

Järjestämme marraskuussa kolme maksutonta klinikkaa, joiden aiheina on digimarkkinointi ja rahoitus. Katso omaan aikatauluusi parhaiten sopiva ajankohta ja ilmoittaudu mukaan!

Digimarkkinoinnista vauhtia kasvuun ja asiakashankintaan: 7.11. ja 14.11. 
Yrityksen kasvurahoitus – aamutilaisuus ja yritysklinikka 15.11.

Teksti: Annukka Ollitervo
Kuvat: Tero Takalo-Eskola

Tutustu muihin artikkeleihin