Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikka: Digimarkkinoinnista vauhtia kasvuun ja asiakashankintaan

14.11. 9:00 - 16:00
Verkossa

Moni asiakas etsii tietoa, vertailee ja tekee päätöksiä verkossa – miten varmistat, että asiakkaasi löytävät luoksesi? Digitaalisen markkinoinnin lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä. Tämä tieto on hyödynnettävissä niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa. Yritysklinikassa saat käytännön vinkkejä mm.

  • Miten yrityksen löydettävyyttä parannetaan?
  • Miten digitaalinen markkinointi voi helpottaa verkossa ostamista?
  • Millä tavalla edistetään markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä?
  • Miten digitaalisen markkinoinnin tuloksellisuutta seurataan?

Parhaimmillaan markkinointi luo yritykselle kasvua ja edistää kysyntää – tulokset syntyvät jatkuvalla tekemisellä ja kehittymisellä. Tässä yritysklinikassa asiantuntijoina toimivat Flumenia Oy:n Sanna Virtanen ja Salla Laajavaara.

Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Hän on 15 vuoden aikana ollut kehittämässä kymmenien yrityksien markkinointistrategioita sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille.  Salla Laajavaara on digimarkkinoinnin asiantuntija, jonka vahvuutena on monikanavaisen markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Hän on tavoitteellinen markkinoinnin tekijä, jolla on kokemusta erityisesti matkailu-, kunta- ja tapahtumamarkkinoinnista.

 

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä digimarkkinoinnin eri mahdollisuuksiin. Tämä yritysklinikka on tarkoitettu Jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa. Yritysklinikka on osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään vuoden 2023 aikana eri teemoilla. 

14.11.2023 Digimarkkinoinnin yritysklinikan kaikki ajat ovat loppuunvarattu. 

Seuraava klinikka pidetään 29.11. Voit ilmoittautua siihen täällä.

 

Ota yhteyttä:

Tiina Järvelin, yritysneuvoja

Ota yhteyttä Tiinaan:
+358 50 308 2800
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.