Siirry suoraan sisältöön
Itäinen Seppälänkangas

Itäinen Seppälänkangas

Seppälänkankaan teollisuusalueen uutta osaa rakennetaan parhaillaan Jyväskylän koillisosassa, Laukaantien molemmin puolin. Kaikkiaan suunnitelmissa on noin 30 hehtaarin teollisuusalue, josta Laukaantien itäpuolelle rakentuu viiden vuoden kuluessa noin 20 hehtaaria ja läntiselle puolelle 10 hehtaaria. Läntisen alueen rakentuminen alkaa täydellä teholla 2022.

Alueelta on hyvät yhteydet Jyväskylän keskustaan ja noin 10 minuutin ajomatka 4-tielle. Rakentamattomille tonteille on tieyhteys ja kunnallistekniikka valmiina. Lähimmät kaupat ja lounaspaikat sijaitsevat Seppälänkankaalla ja Seppälässä.

Alueen faktat

 

Alueen koko hehtaareissa n. 90 ha
Tonttien pinta-ala 6 400–32 100  m2
Neliöhinta 15–60 €
Rakennusoikeus 3 200–12 800 k-m2
Valmis kunnallistekniikka Kyllä
Korkeuserot Vähäisiä
Itäinen Seppälänkangas

Kenelle Seppälänkangas sopii?

Seppälänkankaan uusi itäinen alue sopii liiketoimintaan, joka edellyttää reilummin neliöitä, esimerkiksi hallivetoiselle liiketoiminnalle ja logistiikkayrityksille. Alue on erityisesti keskisuurten yritysten suosiossa. Läntiselle alueelle on sijoittunut erityisesti autoliikkeitä ja logistiikkayhtiöitä.

Seppälänkankaan alue on liikenteellisesti hyvällä paikalla. Se on saavutettavissa jalan, pyörällä ja paikallisliikenteen busseilla.

Tutustu Seppälänkankaan uuteen alueeseen

Uusi itäinen teollisuusalue on kallioista, joten tontit vaativat esirakentamista kuten räjäytystä ja tasaamista. Tutustu Seppälänkankaan uuteen alueeseen oheisen videon avulla.

Etäisyys matkakeskuksesta

Etäisyys matkakeskuksesta

n. 7 km

Neliöhinta

Neliöhinta

15-60 €

Yritykset alueella

Yritykset alueella

50+

Paikallisliikenteen pysäkki

Paikallisliikenteen pysäkki

750 m

Pyörätieyhteys

Pyörätieyhteys

Kyllä

Lounasravintola

Lounasravintola

n. 3 km

Päivittäistavarakauppa

Päivittäistavarakauppa

n. 3 km

Jätä yhteystietosi ja kerro tonttitarpeista

Oletko kiinnostunut tästä tontista? Tai haluaisitko keskustella vaihtoehdoista tonttiasiantuntijoidemme kanssa? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin soitamme sinulle. Etsitään yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivin ratkaisu!

Alueen toimijoita

Tutustu muihin artikkeleihin

Täydennä tietosi ja kerro tonttitarpeistanne