Siirry suoraan sisältöön

Kasvu- ja työnantajapalvelut

Ihmiset keskustelevat pöydän ääressä

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut tarjoaa paikallisille yrityksille ja työnantajille laajasti erilaisia neuvonta-, kansainvälistymis- ja liiketoiminnan laajentamispalveluita. Autamme ja sparraamme liiketoimintaasi eteenpäin. Tarjoamme tukea kaupungin palveluiden hyödyntämisessä, kuten esimerkiksi osaavan työvoiman hankkimisessa, kaavoitus-, lupa- ja yritystonttiasioissa.

Autamme oikean polun löytämisessä ja ohjaamme sopivien palveluiden pariin kumppaniverkostossamme. Toimimme myös itse osana laajoja verkostoja.

Yritysneuvonta

Yritysneuvonnasta saat maksutonta neuvontaa ja sparrausta yrityksesi kehittämiseen sen elinkaaren eri vaiheissa. 

Ihmiset keskustelevat toimistossa

Yritysklinikat ja sparraamot

Yritysklinikoissa ja Sparraamossa kehitetään ja sparrataan jyväskyläläisiä yrityksiä eri teemoissa. Tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä erilaisissa kehittämisen haasteissa kuten esimerkiksi markkinoinnissa, digitalisaatiossa, rahoituksen hankinnassa tai liiketoimintasuunnitelman kirkastamisessa.
Sparraus_4

Kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen vaatii valmistautumista ja kohdemarkkinoiden tuntemista. Saat käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen.

Kangas27-1

Työnantajapalvelut

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa yritykseesi tai apua kansainvälisen osaajan rekrytointiin? Jyväskylän kaupungin työllisyyspalveluista löydät osaavia työntekijöitä yritykseesi. Autamme myös työllistämiseen ja työntekijän perehdyttämiseen saatavilla olevien rahallisten tukien kanssa. 

BSJKL_Savutupa_11

Tutkimus- ja kehityspalvelut

Keski-Suomen alueelta saatavissa kattavasti erilaisia tutkimus-, kehitys ja innovaatiopalveluita. Palveluita voi hyödyntää esimerkiksi tuote- ja materiaalitestaamiseen, mittauksiin ja pilotointiin, palvelu- tai tuotekehityksen sekä validointiin. 
hhub-2021-hires-8667

Kasvu- ja hautomopalvelut

Kestävään ja vastuulliseen kasvuun löytyy sparrausta ja konkreettisia ohjelmia niin yrityksen alkutaipaleelle kuin vauhdikkaamman kasvun vaiheeseen. Kumppaniverkostostamme löydät oikeat asiantuntijat ja kasvuohjelmat yrityksesi tueksi. 
2

Rahoitus

Autamme erilaisten rahoitusvaihtoehtojen löytämisessä yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin. Etsimme kanssasi tilanteeseen sopivia rahoituskumppaneita julkisista ja yksityisistä rahoituksen tarjoajista.
Hero-Kasvu ja rekrytointi-Rahoitus

Luvat

Yritystoimintaan liittyy paljon erilaisia lupia, joita myöntää kaupungin lisäksi eri viranomaistahot.
BSJKL_art.45

Ota meihin yhteyttä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.