Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikoista apua liiketoiminnan kehittämiseen

Yritysklinikoista apua liiketoiminnan kehittämiseen

Yritysklinikka on Business Jyväskylän tarjoama maksuton palvelu, jossa yritys saa tunnin mittaisen asiantuntijasparrauksen oman liiketoimintansa kehittämiseksi. 

Business Jyväskylän yritysklinikka on tunnin mittainen maksuton (verkossa 50 min.) yrityskohtainen sparraus jyväskyläläisille yrityksille. Yritysklinikassa etsitään yhdessä ratkaisuja yrityksesi kehittämiseksi. Kaikki yritysklinikassa käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Mukana yritysklinikassa on sekä ulkopuolinen asiantuntija että yritysneuvojia, joiden kanssa löydämme ratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin.

Yritysklinikka antaa mahdollisuuden syventyä yrityksen liiketoiminnan kehittämisen eri mahdollisuuksiin muun muassa kasvurahoituksen tai sisältömarkkinoinnin teemoista. Business Jyväskylän yritysklinikat ovat tarkoitettu jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikkaan ei tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa ja mitä tarpeita yrityksen kasvu-uralla mahdollisesti on. 

Lue lisää ja ilmoittaudu maksuttomiin yritysklinikoihin täältä.

Yritysklinikkapalvelut ovat osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa yrityskohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään vuoden 2023 aikana eri teemoilla.

Tutustu muihin artikkeleihin