Siirry suoraan sisältöön

Innovaatiosetelillä uutta tietoa ja osaamista yrityksen käyttöön

Innovaatiosetelillä uutta tietoa ja osaamista yrityksen käyttöön

Results direction sign on sky background

Business Finlandin innovaatioseteli tuli haettavaksi jälleen tammikuussa 2020. Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava tuote- tai palveluidea ja jonka eteenpäinviemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Haku on auki toistaiseksi.

Rahoitus on haettavissa Business Finlandin sähköisen asioinnin kautta ja siihen sisältyy yrityksen omarahoitusosuu, joka on 1 000 euroa + alv. Omarahoitusosuuden tarkoituksena on sitouttaa yritystä projekteihin.

Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi. Setelin arvo on 6 200 euroa (5 000 euroa + alv). Innovaatiosetelissä on 1000 € + alv omarahoitusosuus (riippumatta projektin koosta), mikä tulee maksaa suoraan palveluntuottajalle projektin päätyttyä. Kun palveluntuottaja on saanut omarahoitusosuuden suorituksen ja asiakas on raportoinut projektin, palveluntuottaja voi lähettää enintään 4000 € + alv. laskun Business Finlandiin.

Voit saada innovaatiosetelin, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja johon liittyen:

• haluat nopeasti selvittää sen jatkokehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla
• tarvitset ulkopuolisen asiantuntijan lausuntoa, arviota ja testaus- tai mittauspalvelua
• tarvitset tukea patentteihin, mallisuojiin ja tavaramerkkeihin liittyviin selvityksiin, kuten uutuus-, patentoitavuus- sekä toiminnanvapaustutkimuksiin tai apua näiden hakuprosessiin.
• haluat hyödyntää tieteen ja tutkimuksen tuloksia liiketoimintasi kehittämisessä
• sinulla on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitset apua

Tietoa innovaatiosetelistä, hakuohjeet, palveluntuottajat ja Business Finlandin yhteyshenkilöiden tiedot löydät tästä.


Tutustu muihin artikkeleihin