Siirry suoraan sisältöön

Business Jyväskylä mukana Kasvu Openin Kasvupolku® -sparrausohjelmassa

Naiset pöydän ääressä keskustelemassa
Naiset pöydän ääressä keskustelemassa

KO-2022Business Jyväskylä on ollut jo 8 vuotta mukana Kasvu Openin Digital Health Kasvupolulla tukemassa kotimaisia kasvuyrityksiä. Kumppanuus mahdollistaa yritykselle maksuttoman sparrauksen. Voit jo nyt ennakkoilmoittautua vuoden 2023 Kasvupolku-sparraukseen! 

Digital Health Kasvupolku on suunnattu kasvuhaluisille liikunnan, terveyden ja hyvinvointialan pk-yrityksille, joilla on digitaalinen tai datapohjainen ratkaisu. Kasvupolku tarjoaa arvokasta sparrausta ja verkostoja alan yritysten kasvun haasteisiin. 

–Kansainvälisesti hyvinvointi- ja terveysteknologia-ala kasvavaa valtavan voimakkaasti. Yritys tarvitsee kasvaakseen uusia asiakkaita ja kumppanuuksia, pääomaa ja osaavaa joukkuetta. Business Jyväskylä keskittyy yhdessä Kasvu Openin laajan sparraajaverkoston kokeneiden yritysjohtajien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa juuri sinun yrityksellesi ajankohtaisiin kasvun haasteisiin. Sparraus on käytännönläheistä ja ratkaisukeskeistä - se voi johtaa esimerkiksi rahoituksen varmistamiseen yrityksellesi tai vaikkapa avainhenkilön rekrytointiin ohjelman kautta, kertoo Business Jyväskylän projektipäällikkö Nina Rautiainen. 


EVÄITÄ JA VERKOSTOJA KASVUN TUEKSI 
 

Kasvu Openin Kasvupolku® on alueellinen tai teemallinen sparrausohjelma, joka sisältää kolme tapahtumapäivää ja digitaalista työskentelyä. Kasvupolku-ohjelmat ovat yrityksille, joilla on aitoa kasvuhalua ja kehittämisintoa. Ohjelmassa yritys saa arvokkaita kontakteja ja tapaa asiantuntevia sparraajia, jotka haastavat ajattelemaan liiketoimintaansa ”out of the box”. Sparrausten teemat vaihtelevat myynnistä johtamiseen ja digitaaliseen kehitykseen – aina yrityksen tarpeiden mukaan. 

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. 

Ennakkoilmoittautuminen Kasvupolku-ohjelmiin on käynnissä nyt. 
 
Lue lisää: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/  
 

LISÄTIEDOT 

Nina Rautiainen 
Business Jyväskylä 
050 413 7028 
nina.rautiainen@jyvaskyla.fi 

Vivi Pöntiö 
Kasvu Open 
050 439 8988 
vivi.pontio@kasvuopen.fi 

Tutustu muihin artikkeleihin