Siirry suoraan sisältöön

Business Finlandilla kolme RRF rahoitushakua auki

Business Finlandilla kolme RRF rahoitushakua auki

hands, the young sprout and our planet EarthBusiness Finland myöntää tutkimuksellisiin RRF hankkeisiin avustusta myös suurille yrityksille. Tutkimuksellisuuden vaatimukset RRF ohjelmassa eivät ole niin korkeita, kuin perinteisissä Business Finlandin tutkimushankkeissa.

RRF (Recovery and Resilience Facility) ohjelma on osa EU:n jakamaa rahoitusta, jolla vauhditetaan yhteiskunnan toipumista koronakriisistä.Tällä hetkellä Business Finlandilla on avoinna seuraavat kolme RRF-ohjelman hakua:

Kasvuyritysten vihreä siirtymä: Innovaatiorahoitushaku

Rahoitus on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka luovat ratkaisuja kestävän kehityksen edistämiseksi esimerkiksi energiatehokkuuteen, ilmasto- ja ympäristöratkaisuihin, ilmastonmuutokseen sopeutumiseen, uusiin energiaratkaisuihin tai kiertotalouteen. Rahoitushaku on toistaiseksi jatkuva ja lisätietoa hausta löydät täältä.

Vähähiilinen rakennettu ympäristö -Innovaatiorahoitushaku


Vähähiilinen rakennettu ympäristö -innovaatiorahoitushaku on tarkoitettu kaiken kokoisten yritysten hankkeisiin, jotka koskevat rakennettua ympäristöä ja rakentamista, kuten suunnittelua, kaavoitusta, lupaprosesseja, rakentamista, rakennustuotteiden suunnittelua ja valmistusta, rakennusperintöä, taloteknisiä järjestelmiä, kiinteistönpitoa, kiinteistöliiketoimintaa ja isännöintiä, liitoksia infraan ja energiatehokkuuteen sekä palvelutuottajiin.
Tuen hakuaika päättyy 31.3.2022 ja lisätietoja tuesta löydät täältä.


Teollisuuden vähähiilisen kiertotalouden, digitalisaation ja palvelukehityksen rahoitushaku


Teollisuuden vähähiilisen kiertotalouden, digitalisaation ja palvelukehityksen rahoitus on tarkoitettu kaiken kokoisten yritysten hankkeisiin, jotka edistävät teollisuuden vähähiilistymistä ja kiertotaloutta, digitaalista uudistumista ja teollisen palveluviennin kasvattamista. Tuen hakuaika päättyy 30.6.2022 ja lisätietoja tuesta löydät täältä. 

Tutustu muihin artikkeleihin