Siirry suoraan sisältöön

Yritystyöpaja jyväskyläläisten liikkumisesta 30.5.2023 – liiketoimintaa liikettä ja hyvinvointia lisäämällä

30.05. 9:00 - 11:00
Crazy Town Jyväskylä
Yritystyöpaja jyväskyläläisten liikkumisesta 30.5.2023 – liiketoimintaa liikettä ja hyvinvointia lisäämällä

Millainen on jyväskyläläinen liikkuja? Minkälaisia toiveita ja esteitä jyväskyläläiset liikkumiselleen kertovat? Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut ja Sport Suomi -verkosto järjestävät tiistaina 30.5. työpajan, jossa yritykset pääsevät kuulemaan uusinta tutkimustietoa jyväskyläläisten liikkumisesta ja kehittämään tietoon perustuvia liiketoimintamahdollisuuksia yhdessä muiden yritysten ja kaupunkitoimijoiden kanssa.

Jyväskylän kaupunki rakentaa liikkumisohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä liikettä kaikenikäisille kaupunkilaisille. Olemme keränneet tietoa liikkumisesta Jyväskylässä, jonka ryhmittelyssä ja analysoinnissa on hyödynnetty tekoälysovellusta. Sekä viimevuosien aikana tehdyistä kyselyistä että tämän vuoden kymmenistä työpajoista olemme saaneet yli 5000 mielipidettä ja ideaa liikkumisohjelman pohjaksi. Nyt pääset keskustelemaan työn tuloksista kanssamme aamukahvitarjoilun äärelle!

  • Milloin? Tiistaina 30.5.2023 klo 9–11
  • Missä? Crazy Town Jyväskylä, Learning Cafe (Väinönkatu 9, 40100 Jyväskylä)

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jyväskyläläisestä liikkumistiedosta ja siihen perustuvista yhteistyömahdollisuuksista kiinnostuneet yrittäjät ja yritykset Keski-Suomesta ja muilta alueilta. Ilmoittaudu tilaisuuteen 12.5. mennessä.

Tapahtumassa pääset myös liittymään osaksi tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan painottuvaa Sport Suomi -verkostoa, jota Business Jyväskylä luotsaa yhdessä Kuopion ja Lahden kaupunkien kanssa. Verkosto auttaa yrityksiä kansainväliseen kasvuun liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin toimialalla tuoden samanaikaisesti korkeakoulujen ja muiden tutkimusorganisaatioiden valtavaa tiedollista kapasiteettia yhteiskunnallisen kehityksen polttoaineeksi.

Lisätietoja
Alisa Heikkinen, Sport Suomi projektipäällikkö
Business Jyväskylä
alisa.heikkinen@jyvaskyla.fi 

Tilaisuus on osa Jyväskylän kaupungin liikkumisohjelmaa sekä Sport Suomi -verkostoa, jossa on Jyväskylän lisäksi mukana Kuopion ja Lahden kaupungit. Sport Suomi -hanketta rahoittaa Pirkanmaan liitto. 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.