Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikka: Navigointia Tempon, Explorerin tai EAKR:n kaltaisissa valtamerissä.

22.05. 9:00 - 16:00
Verkossa

Maailma muuttuu ja markkina on yhä kilpaillumpi ja siksi yritysten liiketoiminnan tulee myös kehittyä, mikäli haluaa saada osuutensa kasvavilta globaaleilta markkinoilta. Julkista kehittämisrahoitusta voidaan käyttää liiketoiminnan uudistumiseen, kansainvälistymiseen tai kasvun boostina.

Jokaisen yrityksen tarve tai kasvutavoitteet ovat ainutlaatuisia, ja siksi tarvitset räätälöityjä rahoitusratkaisuja. Autamme tunnistamaan eri rahoituslähteiden vahvuudet ja heikkoudet sekä pystymme arvioimaan juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Ilmoittaudu klinikkaan mikäli haluat varmistaa liiketoimintasi menestyksen ja löytää parhaat rahoitusratkaisut.

Kehittämisrahoitusta kannattaa käyttää koska:

  • se mahdollistaa panostamisen kilpailukyvyn parantamiseen esimerkiksi teknologian päivittämisen, osaamisen kehittämisen tai tuotantoprosessien tehostamisen kautta.
  • sen avulla voit vähentää liiketoimintaan liittyviä riskejä, kuten uusien tuotteiden tai palveluiden markkinoille tuomisen riskiä
  • se auttaa rakentamaan liiketoimintasi pitkän aikavälin kestävyyttä. Rahoitus voi auttaa sinua sopeutumaan markkinoiden muutoksiin ja pysymään kilpailukykyisenä.
  • suuria investointeja vaativia toimenpiteitä ei voisi toteuttaa ilman tukea

Asiantuntijana yritysklinikassa toimii Sari Puumala PK&Co:sta. Sarilla on laaja kokemus erilaisten yritysten rahoituksen ratkaisuista ja hän opastaa hyödyntämään monipuolisesti erilaisia julkisia rahoituslähteitä, kuten esimerkiksi Business Finlandin ja ELY-keskuksien rahoituskanavia yrityksen liiketoiminnan kestävän kasvun takaamiseksi.

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä kasvurahoituksen eri mahdollisuuksiin. Tämä yritysklinikka on tarkoitettu jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään mihin ongelmaan tai haasteeseen etsii klinikasta ratkaisua tai apua. Näin syntyy heti käsitys sekä asiantuntijalle että itselle, ja apua pystytään lyhyessäkin ajassa antamaan. Yritysklinikan teemasta johtuen, keskustelu yrittäjän kanssa kääntyy aina siihen suuntaan missä suurin tarve sillä hetkellä on.

Yritysklinikka on osa Jyväskylän elinkeinopalveluiden kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään useita markkinoinnin ja rahoituksen teemalla vuoden 2024 aikana. Kaikki tiedot löydät tapahtumakalenteristamme.

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut kokoaa yhteen Jyväskylän kaupungin yrityksille suunnatut palvelut ja verkostot. Autamme alueemme yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

 

Kiinnostuitko?

Piija Äijänen 
Projektipäällikkö / Project Manager
Jyväskylän kaupunki, Elinkeino- ja työllisyyspalvelut

piija.aijanen@jyvaskyla.fi, 0405732066

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.