Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikka: Digimarkkinoinnista vauhtia kasvuun ja asiakashankintaan

25.09. 9:00 - 16:00
Verkossa

Moni asiakas etsii tietoa, vertailee ja tekee päätöksiä verkossa – miten varmistat, että asiakkaasi löytävät luoksesi? Digitaalisen markkinoinnin lähtökohtana on ymmärrys omasta asiakaskunnasta ja heidän käyttäytymisestä. Tämä tieto on hyödynnettävissä niin sopivien sisältöjen suunnittelussa kuin markkinointikanavien valinnassa. Yritysklinikassa saat käytännön vinkkejä mm.

  • Miten yrityksen löydettävyyttä parannetaan?
  • Miten digitaalinen markkinointi voi helpottaa verkossa ostamista?
  • Millä tavalla edistetään markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä?
  • Miten digitaalisen markkinoinnin tuloksellisuutta seurataan?

Parhaimmillaan markkinointi luo yritykselle kasvua ja edistää kysyntää – tulokset syntyvät jatkuvalla tekemisellä ja kehittymisellä. Tässä yritysklinikassa asiantuntijoina toimivat Flumenia Oy:n Sanna Virtanen ja Salla Laajavaara. Sanna Virtanen on digimarkkinoinnin asiantuntija, joka on parhaimmillaan kokonaisuuksissa, joissa yhdistyvät strateginen osaaminen, luovat ideat ja toteutukset, myynnin edistäminen ja sisältömarkkinointi. Hän on 15 vuoden aikana ollut kehittämässä kymmenien yrityksien markkinointistrategioita sekä toteuttanut monikanavaisia markkinoinnin kokonaisuuksia niin pienille kuin suurille yrityksille. Salla Laajavaara on digimarkkinoinnin asiantuntija, jonka vahvuutena on monikanavaisen markkinoinnin suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Hän on tavoitteellinen markkinoinnin tekijä, jolla on kokemusta erityisesti matkailu-, kunta- ja tapahtumamarkkinoinnista.

 

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä digimarkkinoinnin eri mahdollisuuksiin. Tämä yritysklinikka on tarkoitettu jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään mihin ongelmaan tai haasteeseen etsii klinikasta ratkaisua tai apua. Näin syntyy heti käsitys sekä asiantuntijalle että itselle, ja apua pystytään lyhyessäkin ajassa antamaan.

Yritysklinikka on osa Jyväskylän elinkeinopalveluiden kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään useita markkinoinnin ja rahoituksen teemalla vuoden 2024 aikana. Kaikki tiedot löydät tapahtumakalenteristamme.

Kiinnostuitko?

Piija Äijänen, Projektipäällikkö
Jyväskylän kaupunki ,Elinkeino- ja työllisyyspalvelut, (+358) 40 5732066, piija.aijanen@jyvaskyla.fi

 

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut kokoaa yhteen Jyväskylän kaupungin yrityksille suunnatut palvelut ja verkostot. Autamme alueemme yrityksiä kehittymään liiketoiminnan alkuvaiheista yritystoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.