Siirry suoraan sisältöön

Yritysklinikka: Rahoitus yrityksen kasvun työkaluna.

19.04. 9:00 - 16:00
Verkossa

Milloin on oikea hetki hakea rahoitusta yrityksen kasvuun?

Minulla on idea, miten varmennan sen kehittämiseen rahoituksen?

Millaisiin kehittämistoimenpiteisiin on mahdollista saada kasvurahoitusta?

Mistä rahoituslähteistä kannattaa lähteä liikkeelle (Finnvera, Ely-keskus, Business Finland, Enkelisjoittajat)?

 

Yrityksen rahoitusviidakko saattaa näyttäytyä välillä haastavalta, mutta karttoja ja apua on tarjolla. Yrityksen kasvuloikka saattaa joskus vaatia myös ulkopuolista rahoitusta. Ulkopuolisen rahoituksen avulla voit vauhdittaa yritykseksi kehittämistoimenpiteitä, toteuttaa ne laajemmin tai voit selvittää tuotteesi/palvelusi kansainvälistymisen steppejä.

Asiantuntijana yritysklinikassa toimii Sari Puumala PK&Co:sta. Sarilla on vahva osaaminen yrityksen kehittämisen vaiheistuksesta, projektoinnista ja julkisen kasvurahoituksen malleista. Hän on sparrannut kymmeniä yrityksiä kasvurahoituksen hakemisessa. Sari myös toimii asiantuntijana ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluissa.

Maksuton ja yrityskohtainen yritysklinikka (sparrausaika 50 min) antaa mahdollisuuden syventyä rahoituksen eri mahdollisuuksiin. Tämä yritysklinikka on tarkoitettu Jyväskyläläisille kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille. Yritysklinikka on luottamuksellinen eikä siihen tarvitse valmistautua etukäteen, mutta kannattaa kirkastaa omassa mielessään millaisilla eväillä tulevaisuuteen yritystään luotsaa.

Ilmoittaudu klinikkaan tästä!

Yritysklinikka on osa Business Jyväskylän kasvupalveluita, jolla edistetään yritysten kilpailukykyä muun muassa henkilökohtaisella sparrauksella. Yritysklinikoita järjestetään vuoden 2023 aikana eri teemoilla. 

Kiinnostuitko?

Tiina Järvelin, yritysneuvoja
+358 50 308 2800
tiina.jarvelin@jyvaskyla.fi


Business Jyväskylä on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö, jonka tehtävänä on vahvistaa elinkeinokentän verkostoja ja edistää yritysten kasvua. Olemme yrityksen ratkaisukeskeinen ja luotettava kumppani, verkostot tunteva ja rivakka kasvun mahdollistaja yritysten eri tilanteissa. Tehtävänämme on myös kotimaisten ja kansainvälisten yritysten sijoittumisten lisääminen ja toimintamallin kehittäminen sekä vetovoimaisen tekosysteemin luominen erityisesti kaupunkikehitysalustoilla.

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.