Siirry suoraan sisältöön

Liiketoiminnan vaikuttavuutta vai kasvua? Molempia!

29.11. 8:30 - 10:00
Verkossa

Nettovaikutuswebinaari 29.11.2022 klo 8:30-10:00

Käykö kasvu käsikädessä positiivisten nettovaikutusten kanssa? Miten paljon ja millaisia resursseja käytämme kasvun luomiseen? Kuinka Seed Village -ohjelmaan tai Jyväskylän liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden sekä uudistuvan teollisuuden ekosysteemeissä mukana olleet yritykset pärjäsivät mm. Nasdaq Helsinki listauksen yrityksiin verrattuna?


Lämpimästi tervetuloa nettovaikutuswebinaariin, jossa sukellamme yrityksen liiketoiminnan vaikuttavuuteen Upright Projectin luoman nettovaikutusanalyysin kautta! Upright Projectin tekemässä nettovaikutusanalyysissä arvioidaan yritysten vaikutuksia ympäröivään maailmaan eli yhteiskuntaa, tietoon, ympäristöön ja terveyteen. Olemme analysoineet, millaista nettovaikutusta 100 Jyväskylän ekosysteemeihin linkittynyttä yritystä luovat ympäröivään maailmaan ja julkaisemme tuloksen nettovaikutuswebinaarin yhteydessä.

OHJELMA

8:30 Minkä takia vaikuttavuuden osoittaminen on tärkeää? | Nina Rautiainen, Business Jyväskylä

8:40 Vaikuttavuus kasvuyrityksen työkaluna | Jaana Seppälä, Kasvu Open

8:50 Liiketoiminnan nettovaikutusanalyysi | Erika Noponen, Upright Project

  • Mikä on nettovaikutusanalyysi? Miten voit hyödyntää nettovaikutusanalyysiä liiketoiminnassasi? Erika jakaa työkaluja ja vinkkejä, kuinka voit parantaa omaa tulosta ja miten analyysiä voi hyödyntää kestävän kasvun työkaluna.
  • Jyväskylän ekosysteemien (Liikunta, hyvinvointi ja terveys & Uudistuva teollisuus) ja Seed Village -ohjelmiin osallistuneiden yritysten nettovaikutusanalyysit verrokkeina

9:20 Case: Kasvuyritysten ajatuksia vaikuttavuudesta | TBC

9:40 Kysymyksiä ja ajatuksia vaikuttavuudesta

9:50 Yhteenveto

Tilaisuus päättyy 10:00.


Lisää tapahtuma kalenteriisi ja vahvista osallistumisesti kirjautumalla Howspace-tapahtumatilaan! Tapahtumatilassa materiaalia, orientoivat kysymykset ja itse webinaarilähetys tapahtumapäivänä.

-----

Emme julkaise yksittäisten yritysten tuloksia. Webinaari on osa Jyväskylän liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin (www.hhub.fi) ja uudistuvan teollisuuden ekosysteemityötä. Tämä webinaari järjestetään yhteistyössä ekosysteemikumppaneiden Kasvu Openin (Seed Village -ohjelma) ja Upright Projectin kanssa. 

Lisätiedot tapahtumasta

Nelli Eerikäinen, nelli.eerikainen@jyvaskyla.fi 
projektikoordinaattori, ekosysteemit
Business Jyväskylä

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.