23.10.2024
Keski-Suomi Food Lab -työpaja
3.10. 13:00 - 16:00
Antinniityntie 1 Laukaa
Kutsumme sinut, keskisuomalainen elintarviketoimija, mukaan ottamaan askeleita kohti Keski-Suomen Food Labin kukoistusta Tertan kahvilaan, (Antinniityntie 1 Laukaa) tiistaina 3.10. klo 13–16.
Laukaan Vuonteelle, entisen Luonnonvarakeskuksen tervetaimiaseman tiloihin rakentuu keskisuomalaisen lähiruoan keskittymä Food Lab, joka tarjoaa kapasiteettia elintarviketuotantoon ja yhteiseen tekemiseen pienyrityksille. Tule jakamaan näkemyksesi ja toiveesi, jotta Food Labista luodaan yhdessä juuri sinun liiketoimintaasi tukeva ympäristö.
Vuonteen tiloissa toimivat tällä hetkellä mm. Jyväs-Hamppu, Tertan maalaiskahvila ja lähiruokapuoti, sienikasvattamo ja luonnontuotteiden vastaanottopiste. Alueella järjestetään tapahtumia, markkinoita, koulutuksia ja lähiruokapäiviä.
Ammattimaiset tuotantotilat tarjoavat mahdollisuuksia testaamiseen, tuotekehitykseen ja tuotannon laajentamiseen. Elintarvikkeiden jalostukseen, valmistukseen ja kehittämiseen sekä varastointiin, myyntiin ja jakeluun. Kiinnostaako tulevaisuudessa hyödyntää pakastekuivausta? Tarvitsetko tiloja käsittelyyn, pakkaamiseen ja varastointiin kausittain vai haluatko pysyvämpiä logistiikkaratkaisuja?
Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän Ammattikorkeakoulun hallinnoimat Keski-Suomen ruokaverkosto (KEVE) – ja Myrsky-hankkeet yhteistyössä yrittäjien kanssa.
KEVE-hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Myrsky-hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
Laukaan Vuonteelle, entisen Luonnonvarakeskuksen tervetaimiaseman tiloihin rakentuu keskisuomalaisen lähiruoan keskittymä Food Lab, joka tarjoaa kapasiteettia elintarviketuotantoon ja yhteiseen tekemiseen pienyrityksille. Tule jakamaan näkemyksesi ja toiveesi, jotta Food Labista luodaan yhdessä juuri sinun liiketoimintaasi tukeva ympäristö.
Vuonteen tiloissa toimivat tällä hetkellä mm. Jyväs-Hamppu, Tertan maalaiskahvila ja lähiruokapuoti, sienikasvattamo ja luonnontuotteiden vastaanottopiste. Alueella järjestetään tapahtumia, markkinoita, koulutuksia ja lähiruokapäiviä.
Ammattimaiset tuotantotilat tarjoavat mahdollisuuksia testaamiseen, tuotekehitykseen ja tuotannon laajentamiseen. Elintarvikkeiden jalostukseen, valmistukseen ja kehittämiseen sekä varastointiin, myyntiin ja jakeluun. Kiinnostaako tulevaisuudessa hyödyntää pakastekuivausta? Tarvitsetko tiloja käsittelyyn, pakkaamiseen ja varastointiin kausittain vai haluatko pysyvämpiä logistiikkaratkaisuja?
Tilaisuuden järjestävät Jyväskylän Ammattikorkeakoulun hallinnoimat Keski-Suomen ruokaverkosto (KEVE) – ja Myrsky-hankkeet yhteistyössä yrittäjien kanssa.
KEVE-hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Myrsky-hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
Liity postituslistalle
Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.