Siirry suoraan sisältöön

International Venture Academy Bootcamp

4.06. 0:00 - 23:59
Yritystehdas, Jyväskylä

Hae mukaan International Venture Academy -ohjelmaan! Haku on auki 6.5. saakka. 

  • IVA Bootcamp 4.-7.6. Jyväskylän Yritystehtaalla
  • Pitchausfinaali sijoittajille 7.6. 

International Venture Academy on jo viidettä kertaa järjestettävä sijoittajaohjelma startup- ja scaleup-yrityksille. Tänä vuonna mukaan haetaan yrityksiä, jotka tarjoavat dataturvallisia ja tekoälyä hyödyntäviä terveys- ja hyvinvointiteknologian ratkaisuja, kestäviä ja hiilineutraaleja materiaaliratkaisuja tai jotka toimivat uusiutuvan energian alalla.

Nelipäiväisen International Venture Academy Bootcamp -ohjelman aikana yritykset hiovat rahoitusvalmiuttaan eurooppalaisten kokeneiden enkelisijoittajien kanssa. Ohjelmaan haetaan yrityksiä, jotka etsivät 200 000 € – 1 000 000 € sijoitusta tai suunnittelevat kansainvälisille markkinoille laajentumista.

Ohjelman aikana yritykset saavat yksilöllistä mentorointia ja ohjausta oman kasvusuunnitelman terävöittämiseen, tuote- ja palvelutarjonnan kehittämiseen, yrityksen vakuuttavaan esittelyyn/pitchaukseen sekä verkostoja kansainvälisille markkinoille.

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut järjestävät ohjelman yhteistyössä Entrepreneu Avenuen ja Yritystehtaan kanssa. Mukaan otetaan 8-10 yritystä.

Mitä kaikkea ohjelma pitää sisällään? Lue lisää HHub-ekosysteemin sivuilta.

 

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.