Siirry suoraan sisältöön

Digiosaamisen edelläkävijät

19.09. 14:00 - 18:00
Digi & Game Center
Digitaaliset taidot ovat nykypäivän yritysmaailmassa välttämättömiä. Digiosaamisen edelläkävijyys ei usein kuitenkaan vaadi mahdottomia loikkauksia, vaan jo pienillä parannuksilla voidaan varmistaa liiketoiminnan menestyminen myös tulevaisuudessa. Digiosaamisen edelläkävijät -tapahtumassa kurkistamme siihen, mitä edelläkävijät tekevät ja millaisia taitoja jokaisen meistä kannattaa kehittää.

Tervetuloa mukaan Jyväskylän Digi & Game Centerillä järjestettävään ilmaiseen tapahtumaan tiistaina 19.9. klo 14–18, olit sitten yrittäjä tai muuten digitaitojen kehittämisestä kiinnostunut kansalainen! Tapahtuman puheenvuoroja on myös mahdollista seurata etäyhteydellä.

Tilaisuuden pääpuhujana nähdään tietokirjailija Kimmo Rousku. Rouskun puheenvuoro Miten hyödynnät teknologiaa tehokkaammin työssäsi ja vapaa-ajalla? käsittelee muun muassa ICT:n vaikutusta elämäämme, tekoälyn vallankumousta ja digihyvinvointia. Lisäksi Rousku tarjoaa kuulijoille parhaat vinkit Windowsin ja Office-ohjelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Tilaisuudessa pureudutaan myös tietoturvaan ja kyberturvallisuuteen yrittäjän arjessa ja kuullaan keskisuomalaisten pk-yritysten ajatuksia digiosaamisen kehittämisestä Kokemuksia kehittymisestä – matkalla digiosaamisen edelläkävijäksi -paneelikeskustelussa. Lisäksi tapahtumassa tutustutaan erilaisiin tukimateriaaleihin, jotka auttavat yrityksiä ja yksilöitä matkalla digiosaamisen edelläkävijöiksi.

Muita ajankohtaisia tapahtumia

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.