Siirry suoraan sisältöön
Herokuva_yritysneuvonta

Yritysneuvonta

Elinkeinopalveluiden yritysneuvonta auttaa ja opastaa jyväskyläläisiä yrityksiä elinkaaren eri vaiheissa. Meiltä saat maksutonta neuvontaa ja sparrausta yrityksen kehittämisen eri vaiheisiin. Autamme oikean polun löytämisessä ja ohjaamme sopivien palveluiden pariin kumppaniverkostossamme. 

Pyrimme löytämään yrittäjän tarpeeseen tai tilanteeseen sopivan ratkaisun ja seuraavat askelmerkit. Tarpeita voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, yritysjärjestelyihin tai liiketoiminnan kehittämiseen. Arvioimme yrityksen kasvu- ja kehittymispotentiaalin ulkopuolisin silmin. Kasvukartoituksessa käymme kattavasti läpi läpi yrityksen tilanteen ja tulevaisuuden toimintatavoitteet, joiden pohjalta voimme suunnata yrityksesi tulevia kehitysaskeleita. 

Yritysneuvonta on tarkoitettu Jyväskylän alueen pk-yrityksille, joilla on yrityksessä kehittämistarve. Palvelut ovat maksuttomia jyväskyläläisille yrityksille. Ulkopuolisiin lisäkonsultointi- tai kehityspalveluihin on mahdollista hakea tukea esimerkiksi ELYn kehittämispalveluista.

Yhteyden Jyväskylän elinkeinopalveluiden yritysneuvontaan saa soittamalla tai verkkosivujen kautta.

Tutustu kumppaniverkostoomme

Jyväskylän kaupungin elinkeinopalvelut tarjoavat kumppaniverkoston kanssa palveluita yrityksen perustamiseen, kasvuun, rahoitukseen, toimitiloihin ja tontteihin sekä osaajien ja oikeiden verkostojen löytämiseen.

Business Jyväskylän verkostot havainnollistettuna graafiin, kuva
 

 

Ajankohtaista

Ota yhteyttä!

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaan, niin pohditaan yhdessä paras reitti yrityksesi kasvun ja kehittämisen tueksi tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Meille voi myös soittaa, yritysneuvonnan palvelunumero 014 569 0138 palvelee arkisin klo 8-16. 

Heidi Nygård

Heidi Nygård
Palvelupäällikkö, yrityspalvelut
+358 50 476 7349
heidi.nygard@jyvaskyla.fi