Siirry suoraan sisältöön
jkl-kaupunki-työllisyyspalvelut-2022-srgb-2422-1

Rekrytointitapahtumat

Jyväskylän kaupungin elinkeino- ja työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksille useita helppoja tapahtumavaihtoehtoja, joilla tavoittaa potentiaalisia työntekijöitä. Tarjolla on sekä yrityskohtaisia matalan kynnyksen tapahtumia että yhteisiä, toimialakohtaisia rekrytointitapahtumia.

Tapahtumiin osallistuminen on yrityksille maksutonta ja suunniteltu mahdollisimman helpoksi. Riittää, kun tulee paikalle ja ottaa halutessaan esimerkiksi roll-upin mukaan. Kaupungin työllisyyspalvelut kutsuvat tapahtumiin osaamis- ja koulutusprofiililtaan sopivat työnhakijat. 

Työnantajille tarjolla olevat tapahtumakonseptit ovat Helppo Rekry, Rekry Expo, Rekryralli ja Rekry Pop up. 

Rekry Pop up tapahtuma

Rekry Pop up

Etsitkö uusia työntekijöitä yritykseesi? Rekry Pop Up tarjoaa maksuttoman paikan esitellä haussa olevia työtehtäviä ja kohdata potentiaalisia työnhakijoita. Kutsumme työnhakijat paikan päälle, kun varaat Pop up -paikan!  

Rekry Pop Up -paikka sijaitsee työllisyyspalveluiden tiloissa, osoitteessa Asemakatu 4. Pop Up -paikan yrityksellesi voit varata kerran kuukaudessa, kahdeksi tunniksi kerrallaan. Paikkaa varatessasi pääset luomaan lyhyen markkinointitekstin, jonka välitämme potentiaalisille työnhakijoille markkinoidessamme tilaisuutta heille.

Ajan voit varata työllisyyspalveluista (puh. 014 569 0134 tai tyollisyys@jyvaskyla.fi) tai alta löytyvästä ajanvarauslinkistä. 

Helpporekry monetralla

Helppo Rekry

Helppo Rekry on rekrytoivan yrityksen omissa tiloissa tapahtuva matalan kynnyksen “yhden firman rekrytointitapahtuma”. 

Yrityskoordinaattorimme valitsevat ja esihaastattelevat avoinna olevaa työtehtävää silmällä pitäen sopivat työnhakijat ja saapuvat yhdessä tutustumiskäynnille yritykseen. Vierailu ei sido kumpaakaan osapuolta, vaan se on mahdollisuus tutustua työnhakijoihin ja esitellä omaa yritystä työpaikkana. Vierailun jälkeen yrityksellä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja sopivien kandidaattien kanssa. Palvelu on yrityksille maksutonta. 

Helppo Rekry -palvelua on hyödyntänyt mm. Jyväskylässä toimiva Monetra.

business_rally_2021_hires_6057-1

Rekry Expo

Rekry Expo on noin kerran kvartaalissa järjestettävä toimialakohtainen rekrytointitapahtuma, johon kutsutaan yritysten lisäksi mukaan alan koulutusta tarjoavat oppilaitokset ja muut asiantuntijaorganisaatiot.

Jyväskylän kaupunki kutsuu paikalle potentiaaliset työnhakijat, mutta kävijöitä voi tulla myös spontaanisti ilman kutsua. Tapahtuma järjestetään joko kaupungin omissa tiloissa Asemakatu 4:ssä tai yhteisesti sovitussa muussa paikassa. 

yrtityskoordinaattorit_hires_4777

Rekryralli

Rekryralli on avoimien ovien tapahtuma, jossa työnhakijat kiertävät useassa saman alan yrityksessä. Tilaisuus antaa työnantajalle mahdollisuuden esitellä työpaikkaa sekä jutella työnhakijoiden kanssa.​ Lähtö kierrokselle tapahtuu Työllisyyden Palvelutorilta, Asemakadulta. Mukana voi olla myös oppilaitosten edustajia kertomassa koulutuksesta.​

Yrityskoordinaattorit lähestyvät yrityksiä ja kutsuvat heidät mukaan tilaisuuteen.​

Ota yhteyttä

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yrityskoordinaattorit:

Heidi Nygård

Heidi Nygård
Palvelupäällikkö, yrityspalvelut
+358 50 476 7349 
heidi.nygard@jyvaskyla.fi 
Kaikki toimialat

Ilkka_finnila
Ilkka Finnilä
+358 40 504 1857
ilkka.finnila@jyvaskyla.fi 
Kaupan, hallinnon ja opetusalojen toimiala

martti_melin

Martti Melin
+358 40 182 1403
martti.melin@jyvaskyla.fi 
Palvelualat ja hyvinvointi

Pasi Laukkanen
Pasi Laukkanen
+358 50 3118 190
pasi.laukkanen@jyvaskyla.fi 
Teollisuus ja tekniikka

Ajankohtaista