Siirry suoraan sisältöön
Hero-Työnantajapalvelut-Rekrytointipalvelut

Tarvitsetko työntekijöitä?

Tarjoamme työnantajille maksuttomia palveluita liittyen rekrytointiin ja työntekijöiden perehdyttämiseen. Meiltä saat käytännön apua rekrytointiin sekä tietoa ja opastusta erilaisten tukimuotojen hakemiseen. Palvelu on maksuton, vaivaton eikä sido sinua työnantajana mihinkään. Usein työ aloitetaan palkattomalla työkokeilulla, jonka aikana sekä työnantaja että työntekijä voivat kokeilla yhteistyön sujuvuutta. 

Rekrytointipalvelut on suunnattu erityisesti työttömän työnhakijan palkkaamiseksi. Palkatessasi työttömän työnhakijan voit saada rahallista tukea jopa yli puolet rekrytoitavan henkilön kustannuksista palkkatuen muodossa.

Toimi näin

  • Pohdi avoimen työtehtävän kuvausta, esimerkiksi millaiseen tehtävään etsit tekijää, ja mitä tekijän olisi hyvä jo osata?
  • Soita yrityskoordinaattoreillemme arkisin kello 9–15.30 numeroon 014 569 1332 tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.
  • Haastattelemme sopivimmat työnhakijat yritykseesi ja lähetämme esittelyn työnhakijoista sinulle.
  • Voimme myös avata työpaikkasi julkiseen hakuun Työmarkkinatorilla tai piilotyöpaikkahakuun. 

Työmarkkinatorilta löytyy työntekijät ja työpaikkailmoitukset

Tutustu Työmarkkinatorilla työnantajan palveluihin ja eri mahdollisuuksiin rekrytoida työntekijöitä. Oletko jo kuullut työkokeilun, palkkatuen ja ehdokashaun mahdollisuuksista palkata?

Työmarkkinatorilta löytyy myös työnhakijoiden itsensä laatimia työnhakuprofiileita.

Helppo Rekry

Helppo Rekry on rekrytoivan yrityksen omissa tiloissa tapahtuva matalan kynnyksen “yhden firman rekrytointitapahtuma”. 

Yrityskoordinaattorimme valitsevat ja esihaastattelevat avoinna olevaa työtehtävää silmällä pitäen sopivat työnhakijat ja saapuvat yhdessä tutustumiskäynnille yritykseen. Vierailu ei sido kumpaakaan osapuolta, vaan se on mahdollisuus tutustua työnhakijoihin ja esitellä omaa yritystä työpaikkana. Vierailun jälkeen yrityksellä on mahdollisuus jatkaa keskusteluja sopivien kandidaattien kanssa. Palvelu on yrityksille maksutonta. 

Helppo Rekry -palvelua on hyödyntänyt mm. Jyväskylässä toimiva Monetra.

Rekry Pop-up

Etsitkö uusia työntekijöitä yritykseesi? Rekry Pop Up tarjoaa maksuttoman paikan esitellä haussa olevia työtehtäviä ja kohdata potentiaalisia työnhakijoita. Kutsumme työnhakijat paikan päälle, kun varaat Pop up -paikan!  

Rekry Pop Up -paikka sijaitsee työllisyyspalveluiden tiloissa, osoitteessa Asemakatu 4. Pop Up -paikan yrityksellesi voit varata kerran kuukaudessa, kahdeksi tunniksi kerrallaan. Paikkaa varatessasi pääset luomaan lyhyen markkinointitekstin, jonka välitämme potentiaalisille työnhakijoille markkinoidessamme tilaisuutta heille.

Ajan voit varata työllisyyspalveluista (puh. 014 569 0134 tai tyollisyys@jyvaskyla.fi) tai alta löytyvästä ajanvarauslinkistä. 

Rekryralli

Avoimien ovien tapahtuma, jossa työnhakijat kiertävät useassa saman alan yrityksessä. Tilaisuus antaa työnantajalle mahdollisuuden esitellä työpaikkaa sekä jutella työnhakijoiden kanssa.​ Lähtö kierrokselle tapahtuu Työllisyyden Palvelutorilta, Asemakadulta. Mukana voi olla myös oppilaitosten edustajia kertomassa koulutuksesta.​

Yrityskoordinaattorit lähestyvät yrityksiä ja kutsuvat heidät mukaan tilaisuuteen.​

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Soita tai varaa aika tapaamiseen, niin pohditaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Päivystävä yrityskoordinaattori on tavoitettavissa numerosta 014 569 1332 arkisin klo 9-15.30. Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Yrityskoordinaattorit:

martti_melin

Martti Melin
+358 40 182 1403
martti.melin@jyvaskyla.fi 
Palvelualat ja hyvinvointi

Ilkka_finnila
Ilkka Finnilä
+358 40 504 1857
ilkka.finnila@jyvaskyla.fi 
Kaupan, hallinnon ja opetusalojen toimiala

Pasi Laukkanen
Pasi Laukkanen
+358 50 3118 190
pasi.laukkanen@jyvaskyla.fi 
Teollisuus ja tekniikka

Heidi Nygård

Heidi Nygård
Palvelupäällikkö, yrityspalvelut
+358 50 476 7349 
heidi.nygard@jyvaskyla.fi 
Kaikki toimialat