Siirry suoraan sisältöön
Hero-Tapahtumien järjestäminen

Tapahtumien järjestäminen

Jyväskylä on vilkas ja eloisa tapahtumakaupunki. Kaupungissa järjestetään vuosittain tuhansia erikokoisia tapahtumia pienistä pop up -tapahtumista suuriin kymmeniätuhansia kävijöitä houkutteleviin tapahtumiin.

Kaupungista löytyy erinomaiset tapahtuma-alueet festareiden, konserttien, urheilutapahtumien, kilpailujen, markkinoiden, kokousten, messujen, konferenssien ja mitä monimuotoisempien tapahtumien järjestämiseen. 

Suuri osa tapahtuma-alueista sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Kompakti ja elävä keskusta-alue takaa sen, että kävelymatkan päästä löytyy kaikki kävijöiden tarvitsemat palvelut, kuten hotellit, ravintolat, kaupat ja muut matkailupalvelut.

Lue lisää Tapahtumakaupunki Jyväskylä -verkkosivuilta, jonne on koottu kattavasti tietoa tapahtuman järjestämiseen liittyen. Sivuilta löydät tietoa myös muun muassa tapahtuman järjestämiseen liittyvistä luvista, vuokrattavista tiloista ja vinkkejä tapahtuman markkinointiin.

Tutustu myös Tapahtumanjärjestäjän oppaaseen.  

Business Jyväskylän tapahtumakalenteri

Business Jyväskylän omasta tapahtumakalenterista löydät yrityksille ja yritysten työntekijöille suunnattuja tapahtumia. Voit myös ilmoittaa oman tapahtumasi tiedot kalenteria varten sivuilta löytyvällä lomakkeella.

Keski-Suomen harraste- ja tapahtumakalenteri

Täältä löydät Keski-Suomen alueella järjestettäviä tapahtumia laidasta laitaan ja voit ilmoittaa myös oman tapahtumasi tiedot sinne.

Tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

Liity postituslistalle

Liity postituslistalle! Saat tuoreimmat uutiset ja vinkit suoraan sähköpostiisi.