Siirry suoraan sisältöön

Yrityksesi palvelut näkyviin urheilutapahtumajärjestäjille

Joukko ihmisiä juhlii urheilutapahtumassa
Joukko ihmisiä juhlii urheilutapahtumassa

kampuksen_dynamo_pelinyleisoNyt on mahdollisuus saada oma palvelusi näkyviin urheilutapahtumajärjestäjille suunnatulle digitaaliselle alustalle.

Kokoamme yhteen paikkaan yrityksiä/palveluntarjoajia, jotka tarjoavat palveluitaan urheilutapahtumille Jyväskylässä. Palvelusi voi olla esimerkiksi catering-, tapahtumatekniikka-, turvallisuus-, markkinointi-, lippu-/alustapalvelu-, välinehuolto- tai muu palvelu, joka on tarkoitettu tapahtuman järjestämisen tueksi.

Yhdistämme alustalle palveluiden tarjoajat ja urheilutapahtumajärjestäjät. Tavoitteena on saada parempia ja elämyksellisempiä tapahtumia Jyväskylään sekä auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään paikallisia keskisuomalaisia yrityksiä tarjoamaan tuotteitaan ja palveluitaan tapahtumille.

Mikäli haluat laittaa palvelusi näkyviin, täytä palveluntarjoajan lomake, johon voit kuvata yrityksenne palvelut tapahtumille. Lomakkeen täyttö vie n. 5 minuuttia eikä maksa mitään. Pääset täyttämään lomakkeen täältä.

Urheilutapahtuma-alusta on osa EU-rahoitteista Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä -hanketta, jonka tavoitteena on luoda kasvumahdollisuuksia urheilutapahtumille Jyväskylässä ja lähialueilla.

Kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä – Elinvoimaa tapahtuma- ja matkailualalle urheilutapahtumien ekosysteemillä -hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja se on REACT-EU-hanke, jota rahoitetaan osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Hankeaika on 1.11.2021-31.8.2023.

Yhteystiedot:
Taija Lappeteläinen
projektipäällikkö, kansainvälisten urheilutapahtumien Jyväskylä
p. 040 523 9321, taija.lappetelainen@jyvaskyla.fi

EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgbVipuvoimaaEU_2014_2020_rgbLiikuntapääkaupunki_logo_suomi_jpeg

 

Tutustu muihin artikkeleihin