Siirry suoraan sisältöön

Urheilu ja liiketoiminta kohtaavat Sport Meets Business -tapahtumassa 10.5.

Urheilu ja liiketoiminta kohtaavat Sport Meets Business -tapahtumassa 10.5.

Naiset pelaavat jalkapalloaSuomen Palloliitto ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta järjestävät yhteistyössä ensimmäisen kansainvälisen jalkapallokonferenssin Jyväskylässä 11.-12.5.2022. Jalkapallokonferenssia ennakoi Sport Meets Business -tapahtuma, joka järjestetään 10.5.2022. Business Jyväskylän järjestämässä Sport Meets Business -tapahtumassa paneudutaan jalkapallon vaikuttavuuteen urheilubisneksen näkökulmasta. 

Sport Meets Business -tapahtuma tuo esille urheilun ja jalkapallon sosiaalisen vaikuttavuuden, optimaalisen suorituskyvyn ratkaisut sekä vastuullisen jalkapallobisneksen teemat. Business Jyväskylän järjestämä liiketoimintakärjellä toteutettava tapahtuma kohtauttaa yritykset, sijoittajat sekä urheilun ja jalkapallon kansainväliset sidosryhmät.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa Espanjan korkeimman sarjatason ja yhden maailman seuratuimman jalkapalloliigan La Ligan vaikuttavuustoimenpiteistä. Tapahtuman paneelikeskusteluissa pureudutaan jalkapallon, urheilun ja urheilutapahtumien sosiaaliseen vaikuttavuuteen ja sen mittaamiseen.

– Jalkapallolla ja futsalilla on merkittävä arvo yhteiskunnalle. On kuitenkin tärkeää jatkuvasti pohtia ja perustella, miten laji voi myötävaikuttaa ihmisten hyvinvointiin muuttuvassa maailmassa. Tähän tarvitaan vaikuttavuuden mittaamista ja seuranta laajasti ajateltuna, jossa otetaan huomioon yhteiskunnalliset, ympäristöön liittyvät ja taloudelliset näkökulmat, kertoo jalkapallokonferenssin puheenjohtaja, työelämäprofessori Mihaly Szerovay 

Urheilulle optimaalista suorituskykyä ja pelillisiä ratkaisuja tarjoavat paikalliset ja kansainväliset kasvuyritykset ovat esillä tapahtumassa. Tapahtuma tuo urheilumaailman verkostot ja kansainväliset vieraat Jyväskylään ja tarjoaa erinomaisen paikan tavata, verkostoitua ja tuoda esiin yritysten urheilumaailmalle tarjottavia ratkaisuja.

Kansainvälinen jalkapallokonferenssi kokoaa yli 200 lajin vaikuttajaa Jyväskylään

Varsinaisessa jalkapallokonferenssissa 11.–12.5. perehdytään jalkapallon vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen tutkitun tiedon johdolla. Konferenssi tarjoaa kiinnostavia puheenvuoroja ja monipuolisia tutkimusnäkökulmia, kun jalkapallon parissa työskentelevät, lajin tutkijat ja tutkimuksesta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan ja jakamaan parhaita käytänteitä.  

– Konferenssi on erinomainen verkostoitumismahdollisuus. Tapahtuma tuo yhteen lajin tutkijoita, valmentajia ja muita ammattilaisia, opiskelijoita, mediaa sekä sidosryhmiä, kertoo Mihaly Szerovay 

Nordic Football Conferencen ohjelma rakennetaan tutkittuun tietoon ja vastuullisuuteen perustuvien teemojen ympärille: 
  • valmennus ja pelaajien kehittyminen 
  • jalkapallokulttuurin ajankohtaiset kysymykset 
  • jalkapallon globaalit käytänteet
Konferenssin pääpuhujina on menestyksekkäitä ja kansainvälisiä nimiä niin valmennukseen ja pelaajien kehitykseen, yhteiskunnallisiin vaikutuksiin kuin naisten jalkapallon kehityslinjoihin liittyen.

 

Ilmoittautuminen molempiin tapahtumiin aukeaa 1.3.2022.

Ilmoittautuminen Sport Meet Business -ennakkotapahtumaan sekä kansainväliseen jalkapallokonferenssiin aukeaa 1.3.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla lomakkeella.

Ennakkotapahtuma järjestetään livenä Yritystehtaalla ja tapahtuma striimataan verkossa. Live-tapahtuma on osallistujamäärän rajoituksen takia vain kutsuvieraille ja tapahtumaan osallistuville yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut live-tapahtumasta voit ilmaista sen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoitamme kaikille live-tapahtumasta kiinnostuneille mahdollisista vapaista paikoista viimeistään 15.4. mennessä.

Tapahtuman kumppaneita ovat Firstbeat, Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Sport Meets Business -tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylä. Katso tapahtuman ohjelma ja tarkemmat tiedot täältä.

Ilmoittaudu tapahtumiin

Lisätiedot:
Sport Meet Business: Nina Rautiainen, projektipäällikkö, Business Jyväskylä, nina.rautiainen@jyvaskyla.fi
Nordic Football Conference: Mihaly Szerovay, työelämäprofessori, Jyväskylän yliopisto, mihaly.m.szerovay@jyu.fi

Sport Meets Business -tapahtuma on osa liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ekosysteemityötä yhteistyössä korkeakoulujen kanssa. Tapahtuma rahoitetaan TEMin ja Jyväskylän kaupungin vuosi sitten solmitun ekosysteemisopimuksen mukaisella EAKR-rahoituksella, jonka tavoitteena on yritysten toimintaympäristön kehittäminen. Hankkeessa ovat mukana uudistuvan teollisuuden ja liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ekosysteemit.

 

Tutustu muihin artikkeleihin