Siirry suoraan sisältöön

Seed Village avaa ovia palvelu- ja tuoteinnovaatioiden kehitykseen – hae mukaan

Seed Village avaa ovia palvelu- ja tuoteinnovaatioiden kehitykseen – hae mukaan

Seed Village -ohjelmat tukevat terveys-, liikunta- ja hyvinvointialan sekä teollisuuden alan yritysten liiketoiminnan kehitystä ja kasvua TKI-yhteistyön avulla. Haku ohjelmiin on nyt auki!

Smart Wellbeing & Performance on innovatiivisille terveys-, hyvinvointi- ja liikuntatoimialan yrityksille. Ohjelma keskittyy kehittämään yritysten tuote- ja palveluinnovaatioita sekä liiketoiminta digitaalisen terveyden, hyvinvoinnin ja huippu-urheiluun aloilla. Hae mukaan!

Sustainable Industry on uudistumisesta kiinnostuneille, teollisuuden toimialan yrityksille. Ohjelma on teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotetta, palvelua ja prosessejaan esimerkiksi kestävien materiaaliratkaisuiden, energiamurroksen, valmistuksen digitalisaation ja kiertotalouden aloilla. Hae mukaan!

- Sparraajilta saatu palaute korosti, että jos projektin kanssa halutaan todella menestyä, on skaalautuvuutta pakko miettiä. Sitä kautta nousi esiin pari uutta markkinaa, joita aloimme aktiivisesti kartoittamaan, summaa Seed Village alumni ja Dogdevelopin toimitusjohtaja Kirsi Piispanen.

Lue Dogdevelopin tarina Kasvu Openin sivuilta.

Ohjelmat tarjoavat yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden henkilökohtaisiin tapaamisiin oman toimialan asiantuntijoiden, sparraajien, muiden yrittäjien ja TKI-toimijoiden kanssa.

- Seed Village sopii yrityksille, jotka ovat tunnistaneet sellaisen liiketoiminnallisen kehittämistarpeen, joka vaatii tuotekehitystä, tutkimusta tai testausta kypsyäkseen. Ohjelman kautta tukea ja sparrausta tarjoavat oman alan huippuasiantuntijat, jotka auttavat hahmottamaan uusia mahdollisuuksia ulkopuolisen silmin. Seed Village on loistava tilaisuus oppia uutta, tiivistää Johanna Hentunen, tutkimus- ja teknologiapalveluiden kehittämisestä vastaava projektipäällikkö Business Jyväskylältä.

Ohjelman ideana on kiihdyttää yrityksesi palvelu- ja tuoteinnovaatioiden kehitystä tutkimus- ja kehittämistoiminnan avulla sekä laajentaa yrityksesi verkostoja. Ohjelmat ovat yrityksille maksuttomia.

Hakuaika Seed Village -ohjelmiin on 8.-31.5.2023. Hakeminen ohjelmiin tapahtuu verkossa. Katso ohjelmat ja hae mukaan!

Ohjelma järjestetään kolmatta kertaa Business Jyväskylän ja Kasvu Openin yhteistyönä. Ohjelman yhteistyökumppaneita ovat Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. 

LISÄTIEDOT
Teo Tarri
Kasvu Open
044 493 8567
teo.tarri@kasvuopen.fi

Tutustu muihin artikkeleihin