Siirry suoraan sisältöön

Innovation Bridge: Biskajan yritysdelegaatio saapuu Jyväskylään

Innovation Bridge: Biskajan yritysdelegaatio saapuu Jyväskylään

Biskajan alueen ja Jyväskylän kaupungin välinen Innovation Bridge -kumppanuus kiihdyttää yritysten kasvun mahdollisuuksia, vauhdittaa uusille markkinoille pääsyä ja yhdistää startup-yritykset softlanding-palveluihin. Syyskuussa Biskajan yritysdelegaatio saapuu Jyväskylään.

Biskajan ja Jyväskylän kumppanuusohjelman tavoitteena on vahvistaa alueiden innovaatioekosysteemejä ja luoda siltoja yritysten kansainvälistymiselle ja kasvulle. Yritysdelegaatio Biskajasta saapuu ensi viikolla Jyväskylään ja tapaa alueen keskeisiä sidosryhmätoimijoita tiistain 26.9. torstain 28.9 aikana. Keskiviikkona järjestetään avoin tilaisuus Crazy Townilla, jossa pääset tutustumaan Biskajan alueen verkostoihin.

Delegaation vierailu etenee seuraavasti:

  • 26. syyskuuta | Kasvuekosysteemiin tutustuminen: Jyväskylän innovaatioekosysteemit, Yritystehdas, Kasvu Open ja Unifund
  • 27. syyskuuta | Yritysten esittäytymiset ja pitchaukset Jyväskylän Crazy Townilla. Tilaisuus on avoin kaikille, 15:30 alkaen ohjelmassa vapaata verkostoitumista afterien merkeissä. Ilmoittaudu täältä!
  • 28. syyskuuta | Tieteen ja huippuosaamisen kierros Jamkilla ja Jyväskylän yliopistolla

Keskiviikkona yhdeksän Biskajan ja Jyväskylän alueen yritystä lavalla

Keskiviikkona järjestettävässä tilaisuudessa kuusi Biskajan alueen yritystä ja kolme Jyväskylän alueen yritystä pitchaavat omasta liiketoiminnastaan verkostolle. Yritykset toimivat hyvinvoinnin, terveyden, liikunnan ja ravitsemuksen aloilla.

- Kutsumme sijoittajat ja ekosysteemien toimijat tutustumaan Biskajan yrityksiin ja ekosysteemiin. Kuusi innovatiivista startup-yritystä Biskajan alueelta pitchaavat liikeideoitaan ja verkostoituvat samalla muun kasvuekosysteemin kanssa. Biskajan alueen verkostot ovat siis keskiviikkona kaikkien ulottuvilla, Nina Rautiainen kertoo ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi.

Lavalle nousee kuusi Biskajan alueen startup-yritystä:

Kolme jyväskyläläistä yritystä ovat

  • BiopSense, joka kehittää ratkaisuja ja palveluita syövän nestebiopsian seurantaan. https://biopsense.eu/
  • Mental Race on suorituskykypsykologinen valmennusfilosofia ja -menetelmä, joka perustuu tieteeseen ja 15 vuoden valmennuskokemukseen Formula-1-kuljettajista toimitusjohtajiin. https://www.mentalrace.fi/
  • Wellpro Impact Solutions on erikoistunut aivojen ja muistin terveyden riskitekijöiden seulontaan sekä henkisen hyvinvoinnin ja terveen ikääntymisen edistämiseen. https://wellpro.fi/en/home/

Ilmoittaudu keskiviikon ohjelmaan täältä.

Tietoa Innovation Bridge -ohjelmasta:

Innovation Bridge -ohjelman tavoitteena on yhdistää yrityksiä, avartaa verkostoja ja luoda mahdollisuuksia alueiden toimijoiden väliseen oppimiseen ja tiedon jakamiseen. Luomme yhdessä Biskajan alueen kanssa polkuja ekosysteemien välille erilaisiin verkostoihin, jotka edesauttavat molempien alueiden yritysten kansainvälistymismahdollisuuksia. Ohjelman aikana noin kymmenen suomalaista yritystä matkustaa vastavuoroisesti Biskajan alueelle (tulevan delegaation ajankohta on vielä auki).

Ohjelma edistää yritysten innovaatioaloitteiden vaihtoa avointen innovaatiohaasteiden ja delegaatioiden kautta. Tiedotamme ohjelman edistymisestä Business Jyväskylän kanavissa. 

 Lisätietoa:

Nina Rautiainen,
Ohjelmapäällikkö, innovaatioekosysteemityö, Jyväskylän kaupunki
nina.rautiainen@jyvaskyla.fi

Ohjelma on osa Jyväskylän liikunnan, terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin ekosysteemiä. Jyväskylä on inhimillisen kasvun kaupunki, joka on mukana luomassa pohjoismaista HHub-ekosysteemiä. Ekosysteemityötä rahoittaa Keski-Suomen liitto (EAKR).

Rahoittajan logot verkkosivut2

 

Tutustu muihin artikkeleihin