Siirry suoraan sisältöön

Henkisen tuen palvelukokeilu jatkuu tammikuussa

Henkisen tuen palvelukokeilu jatkuu tammikuussa

designer hand working and smart phone and laptop on wooden desk in office with london city backgroundHenkisen tuen palvelukokeilu jatkuu tammikuulle. Yrittäjille on tarjolla matalan kynnyksen henkisen tuen konsultaatiota, jossa asiantuntijoina toimivat MIELI Mielenterveys Tukitalo ry:n koulutetut kriisityöntekijät. Valituilla asiantuntijoilla on vuosien ajalta kokemusta yrittäjien kanssa tehdystä kriisityöstä ja hyvinvoinnin tukemisesta sekä ohjauksesta palveluihin julkiselle-, yksityiselle- tai yhdistyspuolelle.

Konsultoinnit ovat kolmen kerran paketteja (3 x 30 minuuttia), joissa on mahdollista jäsentää omaa tilannettaan ja sen haasteita mm. yritystoiminnan, lähisuhteiden ja oman elämäntilanteen näkökulmasta, pohtia eri vaihtoehtoja sekä luoda jatkumoa muissa palveluissa. Keskustelut voidaan järjestää joko puhelimitse tai etäratkaisuin, esimerkiksi Teams-kokouksena. Palvelu on yrittäjille maksutonta.

Mikäli koet tarvetta henkisen tuen palvelulle, ota yhteyttä Business Jyväskylään tällä lomakkeella tai ottamalla sähköpostitse yhteyttä Tiina Järveliniin (tiina.jarvelin[at]jyvaskyla.fi). Henkilötietoja ei tallenneta Business Jyväskylän järjestelmiin vaan ne välitetään palveluntuottajalle (Mieli Mielenterveys Tukitalo ry) yhteydenottoa varten. 

Yrittäjien henkisen tuen neuvontapuhelinkokeilu päättyy. Neuvontapuhelimeen tuli vain muutamia soittoja, joten kokeilua ei tällä erää jatketa.

Henkisen tuen palvelu on suunnattu kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pienyrittäjille ja se kuuluu Keski-Suomen Liiton rahoittamaan hankkeeseen “Keskisuomalaisten pk-yritysten koronavaikutusten hallinnan sparraus ja tukeminen”.

Tutustu muihin artikkeleihin