Siirry suoraan sisältöön

Konnegroup aloittaa Jyväskylän Lintukankaan alueen ensimmäisen tuotanto- ja toimitilan rakentamisen loppukesästä 2024

Konnegroup tarjoaa valtakunnallisesti logistiikka- ja bioenergiapalveluita.
Konnegroup tarjoaa valtakunnallisesti logistiikka- ja bioenergiapalveluita.

Jyväskylän kaupungin uusi yritysalue Lintukangas sijaitsee VT4:n eritasoliittymän vieressä ja tarjoaa loistavan näkyvyyden sekä erityisen hyvän toimintaympäristön teollisuus-, kuljetus-, logistiikka-, liike- ja toimitilarakentamiseen.  

Kuljetusalan yritys, logistiikka- ja bioenergiapalveluita tarjoava Konnegroup aloittaa Jyväskylän Lintukankaan alueen ensimmäisen tuotanto- ja toimitilan rakentamisen tavoitteen mukaan loppukesästä 2024. Lintukankaalle sijoittumispäätöksen tehnyt yritys on varannut näkyvän paikan VT4 varresta. 
 
-    Liikenneyhteydet ja liiketoiminnallemme keskeinen sijainti olivat tärkein valintaperuste, Jyväskylä ja moottoritien läheisyys Lintukankaalla on meille valtakunnallisena toimijana erinomainen sujuva kohtaamispaikka. Koimme myös yhtenevän arvopohjan Lintukankaan ja konsernimme välillä suurena puoltavana elementtinä, kertoo kestävää kehitystä ja vastuullista kasvua painottavan Konnegroupin toimitusjohtaja Mika Liimatainen

-    Lintukankaan projektitiimin toiminta on ollut hyvää ja järjestelmällistä ja konserniimme tutustumisen jälkeen olemme löytäneet Lintukankaasta paljon mahdollisuuksia puolin ja toisin, Liimatainen jatkaa. 
 

Alue kiinnostaa yrityksiä laajalti eri toimialoilla  

Kiinnostus alueesta näkyy käynnissä olevissa neuvotteluissa, kertoo Jyväskylän kaupungin elinkeinopalveluista Lintukankaan alueen projektipäällikkö Tanja Rönn
 
-    Tällaisia paikkoja on harvoin tarjolla, joten jos yritystoiminnalleen tavoittelee poikkeuksellisen hyvää näkyvyyttä loistavien logististen yhteyksien varrelta niin nyt kannattaa olla liikkeellä, Rönn korostaa. 
 
Yritysalueen ensimmäisen vaiheen, Lintukangas I suunnittelun keskeinen tavoite on yritysten tarpeiden huomiointi. Yhteistyö yritystoimijoiden ja muiden sidosryhmien suuntaan on ollut tiivistä koko hankkeen ajan.  
 
-    Joustava kaava mahdollistaa yritysten tarpeiden huomioimisen ja antaa mahdollisuuden vaikuttaa omaan sijoittumisratkaisuun. Korttelialueet pidetään suurempina kokonaisuuksina, joista voidaan muodostaa tontteja yritysten tarpeiden mukaisesti, kertoo Jyväskylän kaupungin Lintukankaan maankäytön suunnittelun projektipäällikkö Henriikka Lonka. 
 
Suunnittelu jatkuu seuraavassa vaiheessa Lintukangas II sektoriin. 
 

Tutustu muihin artikkeleihin