<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=367391188281317&amp;ev=PageView%20&amp;noscript=1">

Liity parveen – palaa Jyväskylään!

 

Entä jos palaisit takaisin Jyväskylään?

Olet varmasti miettinyt kuluneen vuoden aikana, mikä elämässä on tärkeää. Yhä useampi suomalainen haluaa panostaa terveyteen, arjen ja työn mielekkääseen yhdistämiseen, viihtyisämpään elinympäristöön ja edullisempiin asumiskustannuksiin. 

Meillä Jyväskylässä on tarjolla kaikkea tätä – kuten ehkä muistat, jos olet joskus asunut täällä. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi takaisin Jyväskylään! Sivustolta löydät nyt avoinna olevia työpaikkoja ja muita hyviä vinkkejä paluumuuton suunnitteluun.

Tee päätös ja liity parveen – Jyväskylä odottaa sinua!

bsjkl-dinkkulepinkäinen-1280x

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Oletko ruuhkavuosia elävä valkokaulushaikara, pesimisvimmainen dinkkulepinkäinen vai kenties keskustan vireä kampustiainen? Testaa mikä paluumuuttajalaji olet – yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen 1 vrk:n staycation hotelli Yöpuussa Jyväskylässä!

Mikä paluumuuttajalaji olet? Tee testi!

Paluumuuttovirta Jyväskylään – katso toimittaja Minna Ristikiven reportaasi Rantaväylältä

Selaa avoimia työpaikkoja

Jyväskylässä on parhaillaan auki satoja työpaikkoja – löydä omasi ja hae! Selaa ilmoituksia ja tutustu yrityksiin tarkemmin heidän omilla sivuillaan. 

Siili Solutions Oyj

ICTOhjelmistokehitys

Siili Solutions on suomalainen teknologiatalo, jonka liiketoiminta koostuu asiakasyritysten digitaalisten strategioiden, tuotteiden ja palvelujen kehittämisestä. Siilin toiminnan perustana on syvällinen ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä, jonka pohjalta rakennetaan asiakasyritysten visioita digitaalisiksi strategioiksi, dataa kirkkaiksi näkemyksiksi ja varhaisia ideoita innovaatioiksi. Siilillä on avoimena useita työtehtäviä erilaisiin designin, datan ja ohjelmistokehityksen tehtäviin.

Lue lisää »

Gofore Oyj

ICTOhjelmistokehitys

Goforen Jyväskylän työyhteisö tarjoaa ketterää ja startupmaista tunnelmaa sekä pitkäkestoisia merkityksellisiä digitalisaatioyrityksen kiinnostavia asiakasprojekteja tehtäväksi etänä tai kylän makeimmassa toimistossa ydinkeskustassa. Vahvuutenamme on monimuotoinen joukko eri alojen asiantuntijoita, joille haluamme tarjota parhaat mahdollisuudet kehittyä ja kukoistaa, sekä työssä, että sen ulkopuolella.

Lue lisää »

Psyon Games

MyyntiICTOhjelmistokehitys

Psyon Games on terveys- ja tiedeviestintään erikoistunut peliyritys. Olemme menestyneet erityisesti rokotteisiin sekä ADHD:hen liittyvän tietoisuuden lisäämisessä pelien avulla. Tällä hetkellä valmistelemme COVID-19 liittyvän pelituotannon lanseeraamista yhdessä maailman terveysjärjestön WHO:n kanssa. Etsimme tiimiimme pelinkehittäjiä, pelisuunnittelijoita sekä myyntitaustaisia henkilöitä.

Lue lisää »

Magister Solutions Oy

ICTOhjelmistokehitys

Magister Solutions Oy tarjoaa langattomien tietoliikenneverkkojen simulointiin liittyviä palveluja, jotka on suunnattu erityisesti satelliitti- ja mobiiliverkkojen suunnitteluun, kehittämiseen, optimointiin ja ylläpitoon. Etsimme nyt kolmea vahvan ohjelmointiosaamisen (C++/Python) omaavaa tutkijaa / simulaatioasiantuntijaa vahvistamaan tutkimus- ja tuotekehitystiimiämme. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa satelliittitoimialan näköalapaikalla.

Lue lisää »

Zaibatsu Interactive

Ohjelmistokehitys

Keski-Suomen suurin pelialan yritys hakee web- ja mobiili-frontend-osaajia, joilla on vahva osaaminen ja hyvät ryhmätyötaidot. Ohjelmistokehittäjämme työllistyvät paitsi peliprojekteihin, myös konsultteina muiden IT-toimijoiden projekteihin. Odotamme sinulta kokemusta Reactista, JavaScriptistä ja Typescriptistä. React Native-, Vue.js-, Angular-, full-stack-kehitys-, UX- ja pelikehityskokemuksesta saat lisäpisteitä. Pääasiallinen työkielemme on suomi ja monissa yhteistyöprojekteissa englanti.

Lue lisää »

Flashnode Oy

Myynti

Flashnode Oy on yritysten liiketoiminnan tehostamiseen erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Meillä on tällä hetkellä jo yli 200 tyytyväistä asiakasta. 100% työntekijöistämme pitää tiimiä ja työkavereita yhtenä parhaimmista asioista yrityksessämme. Emme siis etsi tai halua joukkoomme huonoja tyyppejä. Etsimme kasvavaan joukkoomme nyt osa-aikaista tulevaisuuden myynnin huipputekijää.

Lue lisää »

Jyväskylässä

9000-yritystoimipaikkaa

9 000 +
yritystoimipaikkaa

146000-asukasta

146 000 + asukasta

205000-e-omakotitalon-keskihinta

205 000 €
omakotitalon keskihinta

37-prosentilla-asukkaista-korkeakoulutus

37 %:lla asukkaista
korkeakoulutus

220-urheiluseuraa

220 urheiluseuraa

36-prosenttia-harrastaa-liikuntaa-vahintaan-4-krt-vko

36 % harrastaa liikuntaa
vähintään 4 krt/vko

Eero Nukari 1 previewJärkevät asumiskustannukset ja sujuva arki

Lue IT-pedagogi Eero Nukarin ajatuksia perheen paluumuutosta Jyväskylään.

Lue lisää

Tiina Parviainen preview-1

"Jyväskylä tarjoaa mahdollisuuden sellaiseen elämään, josta moni haaveilee"

Aivotutkija Tiina Parviainen palasi Oxfordista Jyväskylään. Lue Tiinan tarina!

Lue lisää

Anna Skyttä preview-1

Takaisin Jyväskylään

Kansainvälisten brändien kanssa työskennellyt markkinointijohtaja Anna Skyttä palasi Jyväskylään. Lue Annan tarina!

Lue lisää

Tietopaketti Jyväskylään muuttaville

Kavelykatu31

Päivitä tietosi Jyväskylästä ja poimi parhaat vinkit paluumuuton suunnitteluun.

Tutustu tietopakettiin